Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Ondříčkova, 44 m2

Ondříčkova, Praha, Žižkov

21 000 Kč
/za měsíc
provize 10.000,- Kč (vč. DPH) + kauce 42.000,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOndříčkova, Praha, Žižkov
ID240702
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná48 m2
Patro3.
VybavenoČástečně
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha44 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nechte se okouzlit centrem Žižkova a Vinohrad. Dýchne tu na Vás čas dob minulých, kdy Vinohrady byly noblesní čtvrť a Žižkov čtvrť hrdá, ale i kdysi chudinská. Pokud Vás bydlení v této části Prahy láká měli bychom pro Vás zajímavou nabídku pronájmu bytu 2+kk s balkonem a to o rozloze cca 48 m2.

Byt se nachází ve 3. patře secesního domu s výtahem. Byt je rozdělen na dva pokoje (kuchyň + obývací prostor a ložnici), chodbu, samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem a pračkou. Kuchyně je nová, IKEA, se sporákem, elektrickou troubou, digestoří, myčkou a lednicí. V chodbě se nachází komora, kterou můžete využít na uložení technického vybavení domácnosti či jako šatnu a v chodbě je úložný prostor pod stropem, pěkně začleněný do prostoru. V bytě se také nachází balkon s výhledem na jih do ulice.

Obklopte se kulturou a skvělým jídlem v jedné z neatraktivnějších částí hlavního města. Náměstí Jiřího z Poděbrad máte za rohem, parky, obchody a farmářský trh v docházkové vzdálenosti! Další výhodou je také výborná dopravní dostupnost (tramvaj i metro), stylové kavárny a restaurace všude kolem.

V případě zájmu mi zavolejte a byt Vám rád osobně předvedu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3.