Prodej bytu 2+kk, Trutnov, Voletinská, 43 m2

Voletinská, Trutnov - Poříčí

2 090 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 9 960 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVoletinská, Trutnov - Poříčí
ID01BV2416
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná43 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha43 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Trutnově

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+kk po kompletní rekonstrukci z roku 2024 (okna, podlahové krytiny, povrchové úpravy, dispozice, veškeré rozvody, koupelna, kuchyňská linka, internet, atd.). Je ideální jako investiční příležitost. Byt je umístěný ve 2.NP zděného domu v Trutnově v části obce Poříčí. Podlahová plocha bytu je 43,3m2. Dispozice bytu: chodba (3,7m2), po pravé straně je umístěna koupelna se sprchovým koutem vč. WC (3,8m2), dále ložnice (13,2m2) a obytná místnost s kuchyňskou linkou (22,5m2). Obě obytné místnosti mají samostatný vchod. Byt má v užívání sklep umístěný v suterénu domu.
Vytápění bytu je zajištěno centrálně (napojení na horkovod), ohřev vody bojlerem, odpady – kanalizace.
Vyúčtování zajišťuje MEBYS. Rozpis měsíčních nákladů: FO 939,- Kč, záloha na studenou vodu, teplo, el. spol. prostor, + záloha na elektřinu 860,- Kč. Zálohové platby jsou závislé na počtu osob v bytě. Energetická náročnost bude doložena vyúčtováním energií.
Parkování přímo před domem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Trutnově.