Prodej rodinného domu, Jesenný, 246 m2

Jesenný

4 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 875 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJesenný
ID265-NP00607
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná246 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy170 m2
Plocha nemovitosti605 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Jesenném

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

K prodeji prostorný rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami. Dům je zděný, přízemní s obytným podkrovím pod sedlovou střechou, střecha domu je kryta živičnými šablonami a měděným oplechováním. Dům je částečně podsklepený (sklep s klenutým stropem o výměře 22,9 m2 a menší sklep o výměře 7,4 m2). V přízemí domu se nachází středová chodba se schodištěm do podkroví a sklepa, napravo od vstupních dveří je kuchyně, za ní průchozí koupelna a komora, nalevo od vstupu jsou tři pokoje, v zadní části domu pak ještě sklad a místnost, v níž je umístěno WC. V obytném podkroví je chodba/podesta, tři pokoje, kuchyně, z níž je přístup do zkosených komor a koupelny s WC.
Topení je elektrické, zajištěno akumulačními kamny a přímotopy, odpadní voda je svedena do jímky. Elektroměr zvlášť pro přízemí a podkroví.
K domu náleží tři velké garáže, jedna z nich s dílnou. V garáži nejblíže domu je podružný elektroměr.
Dům je v původním udržovaném stavu, provedena rekonstrukce koupelen, oprava střechy, částečná výměna špaletových oken za plastová.

Vzhledem k dispozicím je nemovitost vhodná jak pro bydlení, tak také pro podnikání.

Malebná obec Jesenný leží v okrese Semily v Libereckém kraji, je zde obchod, restaurace, mateřská i základní škola (1.-5. třída). Zajímavostí je zatopený lom, který se nachází přímo v centru obce. Do Vysokého nad Jizerou je to necelých 8 km, Železný Brod je vzdálen 12 km, Semily 16 km.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenném.