Prodej vily, Santa Pola, Španělsko, 143 m2

Santa Pola, Španělsko

7 514 733 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSanta Pola, Španělsko
IDCM9365
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná143 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti184 m2

Origo partneři

Popis

Krásná vila, která se nachází necelých 10 minut jízdy od úchvatných zlatých písčitých pláží La Marina, Costa Blanca jih a pouhých 28 minut jízdy na jih od letiště Alicante.

Vila je součástí malé a exkluzivní rezidence moderních vil „Puertas Al Mar VIII“.

Přímo před vilou je situován společný bazén, který je určen výhradně pro potřeby obyvatel z rezidence.

Pozemek je navržen pro snadnou údržbu a je zde terénní parkoviště, vyvýšená sluneční terasa a také dostatek prostoru jak pro posezení, tak pro venkovní stolování.

Současní majitelé zde nainstalovali špičkovou sluneční markýzu, která poskytuje stín v letních měsících.

Vila má 3 podlaží, všechny jsou propojeny vnitřním schodištěm.

Při vstupu je otevřený obývací pokoj a jídelní kout vedle moderní kuchyně s dostatkem pracovní plochy a úložného prostoru. V přízemí je také ložnice s manželskou postelí a rodinná koupelna.

V prvním patře jsou další dva dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí a prostorná rodinná koupelna. Zadní ložnice v tomto patře má přístup na sluneční terasu a technickou místnost. Vnější schody vedou k úžasnému slunečnímu soláriu, které nabízí výhled na společný bazén a malebnou okolní krajinu.

Spodní patro vily bylo majiteli přestavěno na vedlejší salonek a TV prostor spolu s další ložnicí a koupelnou.

Celá vila je ve výborném stavu .

K dalšímu luxusnímu vybavení patří klimatizace, žaluzie proti komárům, infračervené vytápění, hliníková vstupní vrata, poplašný systém a kvalitní nábytek, příslušenství a vybavení v každé místnosti.

Nabízeno k prodeji částečně zařízeno (dle nabídky).

Roční komunitní poplatky 350 euro.

Rezidenční čtvrť La Marina je velmi žádanou lokalitou, která se nachází pouhých 21 km jižně od letiště v Alicante. Je zde několik obchodních center, která nabízejí širokou škálu služeb a vybavení včetně obchodů, barů, restaurací, supermarketů a pravidelné autobusové dopravy. Pobřeží má několik nádherných zlatých písčitých pláží (pouhých 5 minut jízdy).

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!