Prodej vily, Algorfa, Španělsko, 133 m2

Algorfa, Španělsko

13 763 430 Kč
/za nemovitost
bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Parametry domu

AdresaAlgorfa, Španělsko
ID98240604
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná133 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha133 m2
Plocha nemovitosti415 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Vily Andros se nacházejí v resortu La Finca, exkluzivním a privilegovaném místě na jihu pobřeží Costa Blanca, v nové rezidenci Mar Egeo. Tyto nádherné vily mají 3 ložnice s vestavěnými skříněmi a extra šatnu v hlavním apartmánu. Dvě koupelny, z nichž jedna je en-suite, jsou plně vybaveny umyvadlem, zrcadlem, sprchovým koutem se sprchovou zástěnou a podlahovým vytápěním pro vaše pohodlí.

Nádherná kuchyně v moderním stylu s nejkvalitnějšími materiály a dostatkem úložných prostor je navržena jako autentický obytný prostor, který reaguje na všechny vaše potřeby z hlediska designu, funkčnosti a pohodlí. Její otevřený bar poskytuje průhled do zbytku domu v konceptu open space.

Z obývacího pokoje je přímý vstup do zahrady, kde si můžete užívat středomořské klima na velké terase s pergolou a soukromým bazénem.

Vidíme jako velký bonus podívat se i na jeden ze vzorových domů, který developer poskytuje, pro lepší představu a plánování vašeho vysněného bydlení v luxusním resortu u moře.

VYBAVENÍ

Dům nabízí řadu vybavení, které vám zpříjemní život. Instalovaná centrální klimatizace zajišťuje chladné prostředí v teplých měsících, zatímco podlahové vytápění v koupelnách poskytuje pocit útulnosti a tepla. Zrcadla v koupelnách dodávají nádech elegance a sprchové zástěny poskytují soukromí a funkčnost.


Soukromá zahrada je dokonalým prostorem pro odpočinek na čerstvém vzduchu. Soukromý bazén vám navíc dává příležitost užít si osvěžující koupel v klidu a pohodě vlastního domova.

Podlahové vytápění v koupelnách

Zrcadla v koupelnách

Kompletní sprchové kouty

Motorizované žaluzie

Soukromá zahrada

Soukromý bazén

Parkování v rámci vlastního pozemku

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!