Prodej bytu 3+kk, Soluň (Θεσσαλονίκη), Řecko, 153 m2 (ID: 1390249)

Soluň (Θεσσαλονίκη), Řecko

10 278 700 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSoluň (Θεσσαλονίκη), Řecko
IDF11091
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná115 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha153 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

3pokojový, 2patrový apartmán v živé oblasti Ano Toumba. Vaše městská oáza čeká v 6.-7. patře moderní sedmipatrové budovy, která nabízí prostorných 153 m2. smíšené (čistá 115 m2).

Vlastnosti luxusního bydlení:

Pohodlné parkování: Vaše exkluzivní parkovací místo v přízemí pro bezproblémové bydlení ve městě
Inteligentní úložiště: Využijte podzemní úložnou jednotku, aby byl váš prostor bez nepořádku
️ Teplo & Komfort: Užijte si pohodu s podlahovým vytápěním poháněným nezávislým plynovým kotlem
Zajištění bezpečnosti: Předinstalace poplašného systému pro větší bezpečnost
️ Klimatizace: Předinstalovaná klimatizace pro příjemnou atmosféru
Energetická třída A: Závazek k ekologickému bydlení s energeticky úsporným domem
Prvotřídní umístění v Ano Toumba:
Tento apartmánový komplex zasazený v dynamické čtvrti nabízí dokonalou kombinaci městského pohodlí a místního šarmu. Prozkoumejte nedaleké trhy, kavárny a zelené plochy a vytvořte si skutečně obohacující životní styl.

Architektonická dokonalost:
Díky jedinečnému 2-stupňovému designu a vynikající poloze v horních patrech si můžete vychutnat panoramatický výhled na panorama Soluně. Tento byt bez námahy kombinuje styl a funkčnost pro dokonalý zážitek z moderního bydlení.

Ideální investiční příležitost:
Nejen dům, ale strategická investice na rostoucím trhu nemovitostí v Soluni. Třída energetické účinnosti A zajišťuje udržitelnou a perspektivní volbu.

Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.
Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.
Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.
Tým Mojenemovitostumore

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.