Prodej vily, Praha - Zbraslav, Na královně, 280 m2

Na královně, Praha 5 - Zbraslav

23 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 109 611 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa královně, Praha 5 - Zbraslav
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná280 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha280 m2
Plocha nemovitosti836 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Prodej rodinné vily Praha 5 – Zbraslav s pozemkem 836 m2 v krásné lokalitě.
Nabízím k prodeji rodinnou vilu ve velmi krásné a klidné lokalitě na Praze 5 – Zbraslavi s venkovním krytým bazénem. Vila je jednopatrová s částečným podsklepením. Na pozemku se nachází garáž.
Dispozice vily je v přízemí 2+1, 1.patro je řešeno jako 4 místnosti s možností využití půdního prostoru. Soc. zařízení je na každém podlaží. V suterénu jsou technické místnosti.
Venku u vily je venkovní posezení s krbem a venkovním krytým bazénem. Zahrada je rovinatá a krásná. Na zahradě se nachází vzrostlé dřeviny.
Všechny IS jsou k dispozici.
Vila se nachází v hořejší části Zbraslavi v klidné rodinné zástavbě, přitom kousek od zastávky autobusu do centra Prahy a nákupního střediska. V okolí Zbraslavi jsou kulturní, oddechové a sportovní aktivity, velmi dobré spojení autem do centra Prahy nebo jinam po ČR.
Tento prodej vily je investiční záležitostí, jelikož podmínkou při prodeji nemovitosti je, že stávající majitelé zde budou mít po prodeji zřízeno právo užívání vily do konce života.
Pro podrobnější informace mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze 5.