Pronájem bytu 1+1, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III, Jičínská, 35 m2

Jičínská, Mladá Boleslav III

12 000 Kč
/za měsíc
Pevné nájemné 12.000 Kč + zálohy na spotřebu energií 4.000 Kč, + 1x RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJičínská, Mladá Boleslav III
ID00181
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná40 m2
Patro10. z 10
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha35 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti596 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední dálkové
KomunikaceZpevněná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Nabízím Vám pronájem bytu 1+1+2xL, cca 35 m2, ul. Jičínská, Mladá Boleslav. Slunný byt po velmi zdařilé rekonstrukci, prostorný obývací pokoj nezařízený (nutno vybavit vlastním nábytkem, v kuchyni kuchyňská linka, jídelní stolek a plynový sporák, v chodbě prostorná vestavěná skříň, značný úložný prostor, sprchový kout, samostatné WC, komora, 2x lodžie, okenní žaluzie, k b.j. náleží sklepní kóje.
Byt se nachází v 10.NP domu se dvěma výtahy. Veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti, markety, lékař, ZŠ, MŠ, koupaliště, lesopark Štěpánka, BUS. V okolí domu je zeleň, kde možno posedět.
Vhodné ideálně pro 1-2 osoby,, slušný pár, bez domácích mazlíčků, nekuřáky. Nájemní smlouva v bezkonfliktním případě dlouhodobě.
Pevné nájemné 12.000,- Kč, záloha na zúčtovatelné energie 4.000,- Kč v závislosti na počtu bydlících osob. Celkem 16,000,- Kč/měs,, v případě, že elektrická energie a plyn může být převedena samostatnou smlouvou s přímým vyúčtováním na nájemce, v tomto případě bude ponížena částka záloh na energie.
Volný od 1.10.2024.
Jistina, vratná kauce 30.000,- Kč + RK jednorázově 12.000,- Kč. Před domem MHD, koupaliště, v pěší dostupnosti markety a nákupní centrum Olympia, ZŠ, MŠ, aj., pro volný čas krytý bazén a lesopark Štěpánka.
Po dohodě prohlídka možná, více osobně, v případě zájmu kontaktujte prosím makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Mladé Boleslavi.