Prodej rodinného domu, Mělník, Lužická, 120 m2

Lužická, Mělník

4 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLužická, Mělník
ID20054
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti341 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mělníku

Popis

Exklusivně nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Mělník s celkovou plochou pozemku 341 m². Dům je v dobrém stavu se zateplenou střechou, krytinou taška.
Plastová okna a vchodové dveře zajišťují energetickou úsporu, voda je napojena na obecní řad, odpad řešen kanalizací.
Interiér domu je vybaven laminovanými dveřmi, plovoucími podlahami a linoleem v kuchyni. Komfortní vytápění zajišťuje krb na pelety, ohřev vody je řešen bojlerem.
Na pozemku najdete zahradu, kůlnu, pergolu a dílnu.
Dispozice přízemí domu je 3+1: prostorná chodba, WC s koupelnou, kuchyň s elektrickým sporákem (možnost připojení i na plyn), obývací pokoj a dva další pokoje.
Z půdy byla vybudována garsoniéra se samostatným vchodem o velikosti 36 m². Garsoniéra disponuje jednou místností s kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Vytápění řešeno krbem.
Tento dům nabízí pohodlné bydlení s dostatkem prostoru pro celou rodinu a možností pronájmu garsoniéry jako investice.
Mělník je historické město ležící na soutoku řek Labe a Vltavy, známé svou bohatou historií a vinařskou tradicí. Městské centrum nabízí krásné historické památky, jako je zámek Mělník, kostel sv. Petra a Pavla a malebné náměstí. Město je vybaveno veškerou občanskou vybaveností včetně škol, školek, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení. Díky dobré dopravní dostupnosti do Prahy je Mělník ideálním místem pro rodinné bydlení s možností dojíždění za prací do hlavního města.
Neváhejte a přijďte se podívat na tuto skvělou příležitost! Pro více informací nás kontaktujte.
Jsme Realitka.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku.