Pronájem obchodního prostoru, Litoměřice - Předměstí, Lodní náměstí, 1603 m2

Lodní náměstí, Předměstí

150 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaLodní náměstí, Předměstí
ID407
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1603 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1603 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V naší nabídce naleznete k pronájmu část polyfunkčního objektu, který se nachází ve městě Litoměřice. Pronajímané prostory využijete jako kancelářské, provozní a skladové zázemí pro výrobní společnost.

Samotné kancelářské prostory (včetně šaten a sociálního zázemí) mají v úhrnu 366 m2. Přilehlá výrobní hala je poté o celkové velikosti 1 237 m2. K pronájmu patří částečně také parkovací stání o velikosti 350 m2 ve dvoře polyfunkčního objektu. Využít můžete i nákladovou rampu, převážně tedy pro nakládku a vykládku kamionů a kontejnerů.

Celý polyfunkční komplex je ve velmi dobrém stavu, objekt navíc disponuje tzv. povodňovou ochranou. Areál je připojený na PCO a je tedy nepřetržitě hlídaný městskou policií. V blízkosti areálu se nachází také přístav. Do areálu je navíc zavedený optický kabel s vysokorychlostním internetem. V areálu naleznete všechny inženýrské sítě elektřina, plyn a voda mají vlastní měření. Objekt je vytápěný pomocí plynu.

Do celkové částky za pronájem nejsou započítány zálohy na energie, které si pronajímatel bude platit sám. Provize pro realitního makléře činí jeden měsíční nájem. Bližší informace o objektu včetně půdorysů jsou k dispozici na vyžádání. Prohlídka je možná kdykoliv po dohodě s realitním makléřem. V případě vašeho zájmu neváhejte kontaktovat Dobrou realitku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!