Prodej chaty, Moravská Třebová, 44 m2

Moravská Třebová

1 590 750 Kč
/za nemovitost
konečná cena vč. provize RK
Hypotéka od 7 581 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMoravská Třebová
ID23371
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná44 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy30 m2
Plocha nemovitosti417 m2
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice
Převod do OV

Origo partneři v Moravské Třebové

Popis

Prodej chaty v Boršově u Moravské Třebové.

Nabízíme k prodeji novostavbu chaty v malebné lokalitě Boršov u Moravské Třebové. Chata se nachází v zahrádkářské oblasti na pozemku o celkové ploše 417 m² s jižní orientací a nádherným výhledem na okolní přírodu.

Popis nemovitosti:

Lokalita: Boršov u Moravské Třebové
Typ nemovitosti: Nedokončená novostavba chaty
Pozemek: 417 m², svažitý terén, jižní orientace
Stav: K dokončení

Objekt stavby zahradní chatky je navržen jako jednopodlažní s podkrovím, zastřešen pultovou střechou. Konstrukční systém objektu tvoří sendvičová konstrukce, kde primární nosnou funkci zastává systém řešený fošnovou konstrukcí Two by Four z hraněného řeziva o rozměru 50/200 mm. Chata je zateplena minerální vatou, což umožňuje její využívání v každém ročním období.

Co je potřeba dokončit:

- Drobné elektroinstalace
- Vybudování čističky odpadních vod (ČOV)
- Vybudování studny

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku a zároveň si chtějí přizpůsobit chatku podle svých představ. Díky zateplení je chata vhodná k celoročnímu užívání, což z ní činí skvělou investici pro rekreaci i trvalé bydlení.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Moravské Třebové.