Prodej vily, Rojales, Španělsko, 185 m2

Rojales, Španělsko

9 150 550 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaRojales, Španělsko
IDCM9367
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná185 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti135 m2

Origo partneři

Popis

Moderní prostorná vila na prodej v Rojales, jen 10 minut jízdy od pobřeží.

Vila se nachází v docházkové vzdálenosti do centra.

V přední části pozemku je vyvýšená předzahrádka a terasa, soukromý bazén s vodopádem a dostatek místa pro relaxaci, opalování a venkovní stolování.

Vila je postavena na 3 patra. Při vstupu je salonek s jídelnou a s designovou kuchyní, dvoulůžková ložnice, nádherné koupelnové apartmá a malý dvorek.

V prvním patře jsou 2 dvoulůžkové pokoje, velká rodinná koupelna a sluneční terasa.

Při nákupu v roce 2021 se majitelé rozhodli pro dodatečné střešní solárium, které poskytuje ještě více prostoru pro opalování a relaxaci.

V nižším patře je vedlejší salonek, který má předinstalaci pro domácí kino, je zde také 4. ložnice a samostatný pokoj, který by se dal přeměnit na další koupelnové apartmá – ideální pro návštěvy přátel a příbuzných!

Vila je ve výborném stavu a je nabízena k prodeji částečně zařízena (dle nabídky).

Rojales se nachází jen kousek autem od několika krásných pláží. Známá pláž Guardamar del Segura s jemným zlatým pískem a průzračnou vodou je vzdálená zhruba 10 minut jízdy autem. K dalším blízkým plážím patří La Mata a Torrevieja, které nabízejí celou řadu vodních aktivit, od koupání a šnorchlování až po plachtění.

Letiště Alicante-Elche je vzdálené přibližně 35 minut jízdy autem.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!