Prodej chalupy, Police nad Metují, Žďárská, 125 m2 (ID: 1391916)

Žďárská, Police nad Metují

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽďárská, Police nad Metují
IDN529
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná125 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha125 m2
Plocha nemovitosti455 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Polici nad Metují

Popis

Nabízím Vám k prodeji nádhernou chalupu nebo rodinný dům v malebném městečku Police nad Metují.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě s impozantním výhledem na město i okolní přírodu. Bydlení zde poskytuje ideální prostředí pro rodinný život nebo rekreační pobyty.

Dům o dispozici 4+kk, 142 m2 stojí na pozemku o celkové rozloze 455 m2. Nemovitost byla zrekonstruována a zařízena s ohledem na charakter stavby a její lokalitu. Kompletní rekonstrukce proběhla v letech 2017 - 2022 (nová střecha, solární panely, plastová okna, zateplení, podlahy, elektřina).

Stavba má ideální dispoziční řešení, v přízemí RD se nachází technická místnost včetně akumulační nádrže (750l) jako zdroj pro ohřev vody. Veranda, chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, útulná ložnice, obývací místnost s kuchyní, jídelnou a krbovými kamny, která dodávají místnosti příjemnou atmosféru. V 1. patře se nacházejí dva pokoje, přičemž jeden z nich má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, WC a menší kuchyňkou. Z tohoto pokoje je přímý vstup na terasu a udržovanou zahradu k příjemnému posezení nebo grilování.

Nízké provozní náklady jsou především díky akumulační nádrži, která je ohřívána třemi možnými způsoby, solárními panely, plynem a krbovými kamny. Vytápění je možné dvěma způsoby, krbovými kamny a radiátory. Krbová kamna jsou natolik účinná, že vytopí celou chalupu.

Police nad Metují je město s bohatou historií a kulturními památkami. V okolí se nachází množství turistických a cyklistických tras, které vedou přes malebné Broumovsko a Adršpašsko-teplické skály. V místě je veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, MŠ, ZŠ, restaurací, zdravotnických zařízení, pošta, vlakové nádraží i autobusová stanice.

Nemovitost je ideální i jako investiční příležitost pro rekreační pronajímání. Díky dvěma koupelnám, dvěma kuchyním a samostatným vchodům, je možné ubytování rozdělit tak, aby zde mohly pohodlně pobývat dvě rodiny zároveň.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte mi, ráda Vás touto
nemovitostí provedu osobně.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Polici nad Metují.