Prodej rodinného domu, Česká, 159 m2 (ID: 1391981)

Česká

13 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 66 672 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeská
ID1552
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná159 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1012 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v České

Popis

Na úpatí přírodního parku Baba, s výhledem do údolí a na přírodní rezervaci Babí lom, pozemek o velikosti 1 012 m². Pokud hledáte kousek zeleného ráje, kombinaci klidu a pohodlí, to vše ve vlastním domě se snadnou dostupností do Brna, věříme, že jste ho právě našli.

Rádi vás seznámíme s tímto patrovým domem, který se nachází na krásném místě a který je právě k prodeji. Jistě vás potěší už jeho velikost – velkorysých 159 m² plochy domu a dispozice 4+kk. Dům je skutečně prostorný a velmi dobře poslouží celé vaší rodině.

Hlavní obytné patro je koncipováno jako moderní otevřený prostor, kde atmosféru umocňují stropní trámy, jež vedou až na terasu (32 m²), a slévají tak hranici mezi „uvnitř a venku“, čímž umocňují pocit bydlení v přírodě.

Obrovskou výhodou v horkých letních měsících je částečné zapuštění suterénu domu do terénu svahu.
Díky tomu se v ložnicích, které se tu nacházejí, udržuje i v největších vedrech příjemná teplota na spaní.

K domu náleží velká zahrada s travnatou plochou, ovocnými stromy a záhony, které potěší milovníky zahradničení a pěstování vlastní zeleniny. V domě je také prostorný sklep a nabízí celoroční teplotu mezi 10 až 15 °C, díky čemuž slouží jako skvělé místo pro uskladnění potravin či vína.

Další velkou výhodou je téměř dokonalá soběstačnost domu. K dispozici je vlastní vydatná studna, vlastní čistička odpadních vod, topení a teplou vodu pak zajišťuje kombinace krbových/kachlových kamen s výměníkovou vložkou a elektrického ohřevu se zásobníkem.

Dům byl postaven před 12 lety a navržen jeho majitelem – interiérovým designerem v jedné osobě. Tomu odpovídá podoba a důmyslné rozvržení celého prostoru a také materiály, které byly ke stavbě použity. Přízemí je zděné, patro obložené severským modřínem a i ostatní materiály jsou kvalitní, mají vynikající vlastnosti a jsou maximálně bezúdržbové.

Samozřejmým benefitem je nakonec lokalita. Bezpochyby si budete užívat přítomnost překrásných bukových lesů, které vás obklopují, a maximální klid, který tu panuje. Přitom jste hned u Brna – dům spadá pod obec Česká. I proto se sem snadno dostanete nejen autem, ale také vlakem a MHD včetně nočních rozjezdů. Také okolí má co nabídnout – sportovce potěší blízkost vyhledávaných cyklistických tras, nedaleko je také dětské hřiště či populární restaurace U Baumannů.

Chcete-li se na dům přijet podívat nebo zjistit více informací, zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v České.