Prodej bytu 3+kk, Ivanovice na Hané, Mlýnská, 69 m2 (ID: 1392420)

Mlýnská, Ivanovice na Hané

3 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 19 015 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMlýnská, Ivanovice na Hané
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná85 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha69 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Ivanovicích na Hané

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji zděný byt o dispozici 3KK se zasklenou lodžií na ulici Mlýnská v Ivanovicích na Hané.

Byt se nachází ve vyvýšeném 1.NP 4 patrového bytového domu bez výtahu.

Byt je tvořen obývacím pokojem spojeným s kuchyní o podlahové ploše 29,6 m2 + zasklená lodžie o ploše 4 m2, pokojem o ploše 11,7 m2, ložnicí o ploše 12,2 m2, koupelnou o ploše 4,4 m2,samostatným WC o ploše 1,3 m2, vstupní chodbou a šatnou (2,2 m2). K bytu přísluší dva samostatné prostorné sklepy v I PP.

V kuchyni se nachází kuchyňská linka, osazená indukční varnou deskou, elektrickou horkovzdušnou troubou, digestoří a dřezem. Byt má samostatné topení plynovým kotlem, umístěným v rohu kuchyně a samostatný ohřev teplé vody elektrickým bojlerem, také umístěným v rohu kuchyně. Byt je částečně vybavený nábytkem - viz. foto.

V bytě jsou osazena plastová okna a balkonové dveře - vše s dvojsklem, v oknech vnitřní látkové žaluzie.

Podlahy v bytě jsou původní - betonové podlahy kryté koberci. V bytě původní rozvod elektřiny s novým rozvaděčem, nové vedení do kuchyně- Cu dráty, nové zásuvky a vypínače.

Vytápění bytu atmosferickým plynovým kotlem s teplovodním rozvodem v bytě, nový rozvod a nové deskové radiátory, regulace pokojovým termostatem.

Koupelna a WC po rekonstrukci, plastová vana, umyvadlo a koupelnová sestava, v koupelně elektrické podlahové topení, na WC samostatné umyvadlo.

Do dodání PENB uváděna en. tř. G.

V lokalitě je dobrá občanská vybavenost - prodejny, školka a škola, parkoviště, cca. 200 m k autobusovému nádraží, cca. 1,8 km sjezd na dálnici D1.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Ivanovicích na Hané.