Prodej rodinného domu, Krupka, 140 m2 (ID: 1392489)

Krupka

6 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 31 930 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrupka
ID0961
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná140 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti522 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji samostatný zděný rodinný dům s garáží v obci Krupka - Bohosudov.
Nemovitost má plastová okna, je celá podsklepená, zateplená a oplocená.
V přízemí domu je vstupní hala, chodba, kuchyň, spíž, obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a WC. Z chodby je vstup do garáže a sklepa.
Po betonových schodech se dostaneme do mezipatra, kde je koupelna s vanou a samostatné WC. V patře jsou 2 pokoje a vstup na balkon. Půda je vhodná ke skladování nebo sušení prádla.
Na pozemku stojí kolna na zahradní techniku s terasou a letní kuchyní, polykarbonátový skleník a vlastní studna na zalévání zahrady.
Vytápění domu je plynovým kotlem, elektřina 220/380 V, voda obecní i vlastní studna. Dle dohody může zůstat nemovitost vybavena. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Zastavěná plocha a nádvoří 130 m2, zahrada 392 m2.
Nemovitost se nachází na úpatí Krušných hor v klidné lokalitě u lesa. Blízké okolí nabízí lanovou dráhu na Komáří vížku s nádherným výhledem a mnoho značených turistických tras i cyklostezek. V zimním období je zde v provozu lyžařský areál a udržované běžecké tratě.
Financování nabídneme a rádi vyřídíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krupce.