Prodej rodinného domu, Vimperk, 1. máje, 150 m2 (ID: 1392582)

1. máje, Vimperk

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresa1. máje, Vimperk
IDN00031
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti595 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vimperku

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej rodinného domu o velikosti 3+1 s částečným podsklepením, nacházející se u řeky Volyňky v náručí přírody na konci Vimperka. Na pozemku o velikosti 595 m2 se nachází dům se zastavěnou plochou 150m2. Dispozice domu: za vstupními dveřmy se můžete vydat buď do pravé části domu, kde naleznete samostatný obývací pokoj a kuchyni a nebo do levé části tzv. klidové, kde jsou dvě ložnice a také schody do sklepa a na půdu. Další výhodou je možnost zvětšit obytnou plochu o půdu.
V domě nové plastová okna ( protihluková), dlažby,
Vlastní vrt zajišťující zásobování pitnou vodou. Čistička odpadních vod. Elektřina je napojena od dodavatele.Vytápění domu zajišťují kamna s výměníkem na tuhá paliva.
Dne 21.3.2024 od 15:00 hod do 18:00 hod se uskuteční Den otevřených dveří, přijďte si dům nezávazně prohlédnout, případně dát svou nabídku.
Dům se nachází 23 km od Prachatic a 26 km od Strakonic.
Jedná se o klidnou lokalitu přímo na hranici CHKO Šumava.
V okolí je mnoho možností pro výlety a turistiku, stejně jako možnosti lyžování. V blízkosti se nachází i zámek Hrádek, který stojí za návštěvu.
Nebudete litovat této investice do vlastního klidného útočiště v přírodě, nebo jako investice na pronájem. Prohlídky jsou možné po telefonické domluvě.
Pro více informací a prohlídky kontaktujte makléře nemovitosti, financování zařídíme na míru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vimperku.