Prodej bytu 3+1, Kelč, 73 m2 (ID: 1392638)

Kelč

4 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKelč
ID07072
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná85 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha73 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Kelči

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt v OV 3+1 o celkové užitné ploše 84,91 m2 v Kelči.

Více info: petrmacholan.cz/kelc509

Tento byt nacházející se ve 3 nadzemním podlaží z celkových pěti bez výtahu, je po velmi zdařilé kompletní rekonstrukci i s novou kuchyňskou linkou se spotřebiči. Jako u každého bytu 3+1 zde nalezneme obývací pokoj (20,4m2), ložnici (16,2 m2) se vstupem na lodžii (4,4 m2), dětský pokoj (11,9 m2) a kuchyni s jídelnou (9,6 m2). Výhodou je vlastní bojler o objemu 60 l v koupelně (4,5 m2), ve které je také moderní Walk in sprchový kout. Dále zde nalezneme samostatné WC, na chodbě menší šatnu (1,3 m2), lodžii s pěkným výhledem, ale také velmi potřebný a hlavně prostorný sklep. Dům je panelový a je taktéž po revitalizaci, při které se udělalo zateplení a fasáda, výměna stupaček, nová plastová okna, nové vstupy do domu a také rekonstrukce střechy. Parkování je možné v okolí domu.

Město Kelč má veškerou občanskou vybavenost – obchody, škola, školka, lékař, dětská hřiště a mnoho možností pro sportovní a kulturní aktivity.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G.

Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vás. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kelči.