Prodej rodinného domu, Ořech, Karlštejnská, 160 m2 (ID: 1392882)

Karlštejnská, Ořech

11 498 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 54 796 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarlštejnská, Ořech
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti310 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ořechu

Popis

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící, zděný dvoupodlažní rodinný dům v obci Ořech, v žádané lokalitě bezprostředně sousedící s jihozápadním okrajem hlavního města Prahy.
Dům byl vystavěn v 60. letech 20. stol. a byl až do současnosti obýván původními majiteli. Celkový stav odpovídá jeho stáří, dům je komplexně vyklizený a je vhodný k celkové rekonstrukci.
Stávající dispozice v obou podlažích domu odpovídá dvěma samostatným bytovým jednotkám 3+1 s příslušenstvím. První podlaží domu tvořeno předsíní (zádveřím), samostatným WC, komorou (spíží), koupelnou s vanou, technickou místností s el. bojlerem na výrobu TUV, samostatnou kuchyní, v níž je umístěn plynový kotel Buderus s centrálním rozvodem tepla do otopné radiátorové soustavy rozvedené v celém domě a dále dvěma ložnicemi a jedním obývacím pokojem.
Druhé nadzemní podlaží domu, které je přístupné interiérovým betonovým schodištěm se železným zábradlím, je tvořeno předsíní s vestavnou skříní, samostatným WC, kuchyní, navazující koupelnou s vanou a dále dvěma ložnicemi a jedním obývacím pokojem.
Na plochu druhého nadzemního podlaží navazuje menší terasa, jejíž podlaha je tvořena částí stropu 1. NP domu.
Nad 2. NP se nalézá rozsáhlý půdní prostor s betonovou podlahou, přičemž vstup do půdního prostoru je umožněn úzkým interiérovým betonovým schodištěm. Podsklepení domu je provedeno přibližně v třetině půdorysného průmětu domu a je tvořeno dvěma menšími sklepními prostory s přímým vstupem z prostoru domu.
Podlahové plochy domu jsou kryty betonem, dlažbou, parketami, koberci a linoleem, vždy dle druhu svého určení, okna v domě jsou rovněž původní, dřevěná špaletová. Některé z obytných místností v prvním podlaží disponují zajímavými klenutými stropy. V domě jsou provedeny celkem tři kouřovody, z nichž jeden je pro účel provozování plynového kotle opatřen vložkou.
Na menším dvoře se nacházejí 2 obslužné přístavby (malý výměnek a dřevěné kolny vhodné buď ke kompletní rekonstrukci anebo i k demolici) a také zděná garáž s přímým vjezdem z přiléhající páteřní obslužné komunikace. Dále se zde nalézá původní kanalizační jímka a studna osazená skružemi.
Dům je napojen na veškeré inž. sítě (elektro, voda, plyn, kanalizace).
Lokalita obce Ořech značí bydlení na dobré adrese s nádechem venkova a velmi snadnou dostupností jak Prahy pro spokojený městský život, tak i rozsáhlých přírodních oblastí nalézajících se na jih od obce Ořech. Přímo v Ořechu se nachází mateřská i základní škola (v těsném sousedství naproti domu), prodejna potravin, restaurace, obecní úřad. Obec disponuje skvělým dopravním spojením s centrem v rámci MHD (autobus – zastávka 90 m od domu, dojezd na metro B Luka - 15 min) nebo autem s rychlým nájezdem na pražský okruh (3 min.), či na letiště v Ruzyni (dojezd 12 min.)

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ořechu.