Prodej ubytování, Las Palmas de Gran Canaria, Španělsko, 390 m2 (ID: 1393064)

Las Palmas de Gran Canaria, Španělsko

24 893 550 Kč
/za nemovitost

Parametry nemovitosti

AdresaLas Palmas de Gran Canaria, Španělsko
IDVGT
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná390 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji ubytovací zařízení na ulici del Castillo, v obci Las Palmas, v blízkosti centra Veguety. Ubytovací zařízení má užitnou plochu o 389,59 m², rozdělenou do dvou podlaží. První podlaží má rozlohu 334,17 m² a obsahuje 12 elegantních pokojů, každý s vlastní koupelnou, moderní televizí a klimatizací. Druhé podlaží má užitnou rozlohu 55 m², obsahuje plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj a venkovní terasu s výhledem na Katedrálu Santa Ana (+ cca 150 m² zatím nevyužité terasy). Terasa nabízí možnost kulturních a gastronomických aktivit pro hosty.

Ubytovací zařízení bylo kompletně zrekonstruováno, což eliminuje potřebu dalších investic do rekonstrukcí. Je tedy možné okamžitě začít s pronájmem pokojů. Respektive pokračovat v jejím chodu.

Las Palmas má "sezónu" po celý rok. Má subtropické klima s příjemnými teplotami, což z něj činí atraktivní destinaci pro turisty i rezidenty. Město nabízí vysokou kvalitu života, vyvinutou infrastrukturu, kvalitní zdravotní péči a vzdělání, stejně jako bohatou gastronomickou, kulturní a zábavní scénu.

Vegueta je jednou z nejstarších čtvrtí Las Palmas de Gran Canaria, založenou v 15. století. Je známá svou koloniální architekturou a dlážděnými ulicemi, kde najdete významné památky a historické budovy, jako je Katedrála Santa Ana, Kolumbův dům a Kanárské muzeum. Tento historický kontext přitahuje turisty milující kulturu a historii.

Vegueta nemá vysokou koncentraci hotelů ve srovnání s jinými oblastmi, ale roste nabídka ubytování a turistických apartmánů díky historické a kulturní atraktivitě. V předchozích letech byla hotelová obsazenost kolem 70 % ročně. Tento projekt je vysoce životaschopný díky své strategické poloze blízko historického centra Veguety, což umožňuje rozvoj různých turistických aktivit. Hlavní autobusová stanice je vzdálena pouhých 13 minut.

Čistý výnos z pronájmu při promítnutí do nabízené ceny činil 6,40% za r. 2022, a 7,25% za r. 2023. (Společnost najatá na řízení chodu ubytování predikuje potenciál pro další období 11,48% p. a.)

Cena nemovitosti je stanovena na 990.000 €, včetně provize RK.
Roční provozní náklady na úklid 15.000 €, na zprostředkovatelské portály 20.000 €, na property management 25.000 €.

Predikce příjmů z pronájmu při 90% obsazenosti = 490.000 € p. a.. Roční provozní náklady se mohou zvýšit o 7-8 %.

Nabízená nemovitost odpovídá 1/4 historického domu. Je však nově možnost odkoupit i zbývající 3/4 za těchto podmínek: 2/4 před rekonstrukcí (každá za € 450 000), a 1/4 po rekonstrukci za € 900 000. Tedy celkem € 1,8 mil.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.