Prodej rodinného domu, Šlapanice, Václavská, 188 m2 (ID: 1393114)

Václavská, Šlapanice

7 990 000 Kč
/za nemovitost
cena zahrnuje komplexní právní i finanční servis a odměnu kanceláře
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVáclavská, Šlapanice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná188 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti570 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Šlapanicích

Popis

Šlapanice – město v okrese Brno – venkov s téměř osmi tisíci obyvateli, rozkládající se v Dyjsko – svrateckém úvalu, 9 km jihovýchodně od statutárního města Brna. Město začleněné do integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje, město s pamětihodnostmi a kulturními památkami, ale i s dobrou občanskou vybaveností, několika zájmovými spolky a známými Šlapanickými slavnostmi.
V tomto městě Vám chceme představit rodinný dům, který hledá nové majitele – ať už rodinu s dětmi nebo mladý pár, který zakládá nový domov. Dům se nachází v boční ulici, jde o zděný dům v řadové zástavbě, se zahradou 406 m2. Dům není zatížen žádným věcným břemenem, zástavním právem apod.
Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy a v zadní části zahrady se nachází zděný sklep na ovoce, zeleninu a brambory. Rovněž zde najdeme vrtanou studnu (36 m), vodu lze použít na splachování WC, zálivku zahrady atd.
Dům má dispozici 5+1. Velmi hezké je vnitřní i venkovní atrium, vnitřní je prosvětlené speciálním skleněným stropem, do venkovního vcházíme z kuchyně – jde o dvorek uzavřený ze všech stran, tudíž s naprostým soukromím.
V přízemí je prostorný pokoj do ulice (v případě nutnosti lze přestavět na garáž), koupelna, technické zázemí s novým kondenzačním plynovým kotlem Viessmann, prostorná vstupní hala. Po schodech vyjdeme do prvního patra, kde se nachází kuchyň, toaleta a dva pokoje a již zmíněné zastřešené atrium.
V posledním patře, kam se dostaneme po schodech z atria, se nachází dva pokoje. Celková obytná plocha i s halou, komorou, technickými místnostmi, chodbou atd., činí 188 m2. Kuchyň má 17 m2, ložnice 24 m2, dětský pokoj 17 m2, koupelna 6 m2, pokoj v přízemí 19 m2, další dva pokoje po 12 m2.
Dům byl postaven v 60.letech a je v dobrém stavebně technickém stavu – proběhla celková rekonstrukce: v roce 1995 rekonstrukce vody a elektřiny, v roce 2010 výměna celého topného systému (radiátory), výměna oken a zateplení stavby. Dům je napojen na kanalizaci, která je splašková a zvlášť dešťová. Před domem je dostatečně prostorné parkovací místo.
Provozní měsíční náklady jsou cca pět tisíc korun, samozřejmě závisí na počtu trvale žijících obyvatel v tomto domě.
Pozitiva této nemovitosti jsou: klidná lokalita, dobrá občanská vybavenost, rychlá dostupnost do Brna, dobrý technický stav, zahrada, zděný sklep, vlastní studna, možnost okamžitého bydlení bez nutných úprav. Zveme na prohlídku této nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šlapanicích (okr. Brno-venkov).