Prodej rodinného domu, Prušánky, 90 m2 (ID: 1393122)

Prušánky

2 600 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního zastoupení a provize RK.
Hypotéka od 12 391 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPrušánky
ID23308
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná259 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy110 m2
Podlahová plocha90 m2
Plocha nemovitosti259 m2
Plocha zahrady59 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Origo partneři v Prušánkách

Popis

Hledáte rodinný dům k rekonstrukci, nebo chalupu ve vinařské obci Prušánky ?
Možná pro Vás takovou v nabídce máme.

Jedná se o přízemní rodinný dům s dispozicí 4+1, který je součásti pozemku přístupného obou z obou stran. Na pozemku je nejen rodinný dům, menší zahrada, hospodářská stavení ale také vinný sklípek. Záleží jen na Vás, zda se rozhodnete pro rekonstrukci, nebo zbouráte a postavíte si dům dle svých představ.

Nemovitost a její okolí nabízejí nekonečné možnosti – od rodinného bydlení v klidném prostředí, rekreaci nebo zajímavé investiční projekty. Je zde velký zájem o ubytování, pro turisty vyhledávanou vinařskou vesničku Nechory.

Obec Prušánky pořádá spoustu kulturních akcí, nabízí sportovní vyžití, dobrou občanskou vybavenost a velmi dobrou polohu. V průběhu celého roku se zde pořádají různé kulturní akce. V okolí obce se nachází krásná příroda přímo vybízející k turistice nebo třeba cyklovýletům.
Zaujala Vás možnost bydlení v této obci? Neváhejte a domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prušánkách.