Prodej bytu 3+kk, Červené Janovice, 55 m2 (ID: 1393483)

Červené Janovice

1 999 000 Kč
/za nemovitost
Cena je četně provize a právního servisu.
Hypotéka od 9 527 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČervené Janovice
IDApartmán 3 Katlov
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná55 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Červených Janovicích

Popis

Nabízím Vám na apartmán v obci Červené Janovice. Dispozičně je řešen jako 3+kk. Nachází se ve 2.NP cihlového domu.
Dům leží v oblíbené rekreační oblasti u jezera Katlov. Tato oblast je známá jako rybářský ráj. Několikrát do roka se zde konají rybářské akce, které zaštiťuje Jakub Vágner.
Dům byl postaven v roce 2013. Apartmán působí příjemným dojmem, má spíše chatový nádech. Je vhodný pro celoroční obývání. Obývací pokoj je prostorný s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je stup do dvou ložnic. Každá ložnice má svou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Svou povahou je vhodný pro malou rodinu nebo sezóně pro manželský pár. Povaha domu i jednotlivých apartmánů odpovídá pohodovému trávení času.
Vytápění je řešeno el. přímotopy. Po domluvě je možné zajistit celoroční vytápění společným elektrokotlem nebo centrálním kotlem na dřevo. Více informací Vám rád poskytnu po telefonu.
V případě zájmu je možné si pronajmout za výhodných podmínek část zahrady s bazénem a posezením za domem pro trávení volného času. Stejně tak společenskou místnost, která je v soukromém vlastnictví vlastníků objektu.
V okolí se nachází do 5 min chůze kiosek, tenisový kurt i dětské hřiště.
Byt se prodává vybavený, tak jak je na fotografiích.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Červených Janovicích.