Prodej komerční nemovitosti, Bohumín, 53 m2

Bohumín

1 320 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 291 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBohumín
ID140056
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná53 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bohumíně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji komerční prostor v Bohumíně - Skřečoni.
Jedná se o stavbu z cihlového voštinového zdiva porotherm, zateplenou ve finální úpravě silikónovou omítkou. V listu vlastnictví zapsanou jako jiná stavba, která je vhodná k podnikání nebo po změně stavby jako chata s číslem evidenčním. Kolaudace v r. 2022 jako Hobby dílna s veškerou elektroinstalací a revizí.
Půdorys objektu je ve tvaru obdélníku o rozměrech 6,5 x 8,1 metrů a výměře 53 m2. Stavba je uvnitř připravená k rozdělení na kuchyňský kout, koupelnu, obývací část s balkónovými dveřmi na terasu a spací část. Podlaha z natřeného betonu, dvoje dřevěné dvoukřídlové dveře. Vnitřní omítky jsou dokončené, taktéž rozvody elektřiny. Nutno zažádat o přípojku. Sloup el. vedení je zhruba 5 metrů od domku, voda a kanalizace cca 10 metrů.
Přístup k nemovitosti je z ulice 1. máje.
Parkování na vlastním pozemku, který má výměru 152 m2 bez zastavěné plochy.
Nemovitost je vhodná k podnikání, ale i k odpočinku.
V případě dalších dotazů a zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
ID: 140 056

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Bohumíně.