Prodej rodinného domu, Stěžery, Lipová, 153 m2

Lipová, Stěžery

18 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 90 544 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLipová, Stěžery
ID0038
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha153 m2
Plocha nemovitosti866 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Stěžerech

Popis

Kolem fontány na nádvoří se sjíždí hosté, skleničky šampaňského zvoní a okouzlující křišťál září v interiéru plném světla… Sníte o moderním bydlení s nádechem elegance francouzského château? Právě tenhle sen vám splní rodinný dům ve Stěžerách u Hradce Králové.

Nabízím vám atypický rodinný dům s loftovou dispozicí 4+kk o velikosti 200 m2. Dům stojí na pozemku s výměrou 866 m2, kde zaparkujete až 6 aut a postavíte bazén. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, 2 ložnic a otevřené místnosti v patře, 2 koupelen, 2 šaten a technické místnosti.

Srdcem domu je obývací pokoj s opravdu vysokým stropem a prosklenou stěnou, která vám jednoduše vyrazí dech. Pod křišťálovým lustrem s 24karátovým zlatem si vychutnáte koktejl s přáteli i chvilky v nejužším rodinném kruhu.

A opulentní večeře? Tak na ty je tu jídelní část a designová kuchyně. Hladké plochy a vestavěné spotřebiče nijak nenarušují zámeckou atmosféru a vařit se vám tu bude jedna báseň.

Po schodišti s ručně kovaným zábradlím vystoupáte do loftového patra a vychutnáte si výhled na svůj nový obývák. V otevřené místnosti můžete relaxovat, pracovat, posilovat… nebo doplnit příčku a vytvořit plnohodnotnou ložnici.

Do obytné části domu s pokoji a koupelnami se dostanete ze vstupní chodby. Čeká tu na vás dětský pokoj a ložnice se šatnou a vlastní koupelnou se sprchou a WC. Ve druhé koupelně je vana a toaleta. Nechybí ani další šatna, za kterou je šikovně ukrytá technická místnost.

Dlážděné nádvoří s fontánou odděluje dům od ulice a ještě větší soukromí vám zaručí vzrostlé dřeviny na zahradě. U domu je dlážděná terasa s altánem, který vám zpříjemní nejednu koktejlovou párty. A místa tu zbylo dost i na bazén.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Dům je nízkoenergetická kanadská dřevostavba a jeho stavba byla dokončena v roce 2017. V domě je chytrá klimatizace a systém podlahového vytápění, které můžete ovládat z mobilu. O příjemnou teplotu v letních měsících se starají venkovní žaluzie. U vstupní brány jsou videozvonky pro pohodlnou komunikaci. Teplou vodu vám zajistí elektrický ohřívač vody, kanalizace je řešena ČOV s napojením na obecní kanalizaci. Na zahradě je retenční nádrž na dešťovou vodu.

LUXUSNÍ MATERIÁLY PRO LUXUSNÍ ŽIVOT
Bílý mramor, dubové masivní dřevo, mosazné kování, ručně kované zábradlí, křišťálové lustry s 24karátovým zlatem… To jsou materiály, které budete ve svém novém domě obdivovat každý den.
Je to nízkoenergetická kanadská dřevostavba, plná vychytávek které vám zjednoduší vytápění, klimatizování i otevírání dveří.

SKVĚLÁ VYBAVENOST A DOPRAVNÍ DOSTUPNOST
Když bydlet ve vesnici, tak ve vesnici roku 2018. A právě tou jsou Stěžery, obec necelé 4 km od Hradce Králové. V obci je perfektní vybavenost – škola a školka, lékař, knihovna i pošta.
Život vám tu zpříjemní pivovar s vyhlášenou restaurací, kulturní akce nebo třeba ZOO park. Až zatoužíte po ruchu města, stačí popojít 20 m k zastávce autobusu nebo najet na dálnici D11.

Kompletní informace najdete na webu realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Stěžerech.