Prodej pozemku pro bydlení, Bystřice, 2820 m2 (ID: 1393825)

Bystřice

6 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 977 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBystřice
ID897613
Plocha nemovitosti2820 m2

Origo partneři v Bystřici

Popis

Vítejte v malé rozvíjející se obci Líšno u Bystřice, kde se otevírá jedinečná příležitost vlastnit stavební pozemek, který vám nabídne příjemnou atmosféru, blízkost přírody a dostatečný prostor pro realizaci vašich snů, představ a plánů.

Tento exkluzivní stavební pozemek má rozlohu 2820 m2, z čehož je 2461 m2 stavební plocha a 359 m2 zeleň.

Pro milovníky vody je zde umělé jezírko, s vlastním pramenem. Pramen není přímo u jezírka, ale je sveden z původního místa sklepa na hranici pozemku a díky velikosti pozemku není problém rozšíření jezírka, které následně může být dominantou. 

Pozemek má mírný sklon, oplocen, celý den slunný. Zasíťování – obecní voda, kopaná studna, elektřina.

Na pozemku stojí funkční letní mobilheim s terasou, který vám může poskytnout zázemí při stavbě vašeho nového domova. Dále je na okraji umístěna původní stavba chalupy č.p. 11, před demolicí, která je již promítnuta v prodejní ceně. 

Obklopeno vzrostlými stromy a malým jezírkem, vytváří tohle místo atmosféru klidu a pohody, kterou hledáte. Přesto zůstáváte ve spojení s civilizací – s veškerou občanskou vybaveností dostupnou v nedaleké Bystřici nebo Benešově, jste vždy spojeni s pohodlím a potřebami města, aniž byste museli obětovat klid a pokoj venkovského prostředí. Do Prahy to nemáte též daleko, jedná se o 30 minut a jste na Chodově. 

Specifikace plochy: BV-S plochy bydlení v rodinných domech – venkovské, max. 2 nadzemní podlaží plus podkroví, hladina hřebena max 12 m.

Převažující využití: - bydlení v rodinných domech se zahradami s možností chovatelského a pěstitelského zázemí pro samozásobení a s příměsí nerušících obslužných funkcí místního významu

Přípustné využití:  - rodinné domy - stavby ubytovacího zařízení, penziony - bytové domy - veřejná zeleň, veřejná prostranství a rekreační zeleň s prvky drobné architektury a mobiliářem pro relaxaci - zahrady a vybavení zahrad (např. skleníky, včelíny, bazény, pergoly, altány, zahradní domky, kůlny, apod.) - vodní plochy, retenční nádrže - technická infrastruktura - dopravní infrastruktura

To, co tato lokalita nabízí, není jenom pozemek, tady chcete být doma!

Více o pozemku (územní a regulační plán, video, více foto) najdete na stránce pozemekLisno.cz

Pokud se vám pozemek líbí, můžete mě kdykoliv kontaktovat a domluvit si společnou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bystřici (okr. Benešov).