Prodej pozemku pro bydlení, Nový Malín, 713 m2

Nový Malín

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaNový Malín
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti713 m2

Origo partneři v Novém Malíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte vhodný pozemek, který byste si zamilovali a postavili si na něm váš vysněný dům? A preferujete bydlení na vesnici s dobrou dostupností do města?
Do nabídky přichází atraktivní pozemky určené k výstavbě v obci Nový Malín, okres Šumperk. Poloha Nového Malína jako příměstské oblasti okresního města předurčuje jeho zaměření jako klidové oblasti rodinného bydlení se širším zázemím a dobrou infrastrukturou.

Aktuálně je k prodeji pět stavebních pozemků nacházející se v lokalitě Za Poldrem, v klidné části obce.

Pozemek č.1 s výměrou 1.078m2
Pozemek č.2 s výměrou 1.163m2
Pozemek č.3 s výměrou 1.071m2
Pozemek č.4 s výměrou 1.247m2
Pozemek č.5 s výměrou 713m2
(pozemky jsou označeny v katastrální mapě)

V současné době probíhá realizace kompletních inženýrských sítí (vodovod, kanalizace, elektřina, optický kabel, komunikace a veřejné osvětlení) . Termín dokončení je 5/2025. IS budou na hranici každého pozemku.

Přístupová komunikace na pozemek bude z obecní asfaltové komunikace.

V územním plánu obce je pozemek určen jako plochy smíšené obytné – venkovské (SV 34).

Jedná se o ideální místo uprostřed zeleně. Díky své výhodné poloze mimo město si zde můžete užít zasloužený odpočinek. Navíc obec Nový Malín disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně školy a školky, což zvyšuje komfort tohoto pozemku.Tato nabídka je atraktivní volbou pro ty, kteří hledají pozemek v oblasti s rychlým spojením do větších měst a všemi výhodami života v blízkosti přírody. Obcí prochází trať ze Šumperka do Uničova a Olomouce. Silnicemi je spojen se Šumperkem, Hrabišínem, Mladoňovem a Hraběšicemi.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novém Malíně.