Prodej rodinného domu, Jimramov - Ubušín, 150 m2

Jimramov, Ubušín

Cena na vyžádání
/za nemovitost
informace o ceně v makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJimramov, Ubušín
ID23180
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy183 m2
Plocha nemovitosti723 m2
Plocha zahrady75 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik, Jímka
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Jimramově

Popis

Hledáte bydlení nebo chalupu na Vysočině? Je vašim snem bydlet v těsném dosahu přírody? Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej rodinného domu v obci Ubušín, okres Žďár nad Sázavou, která je vzdálená 3,5 km od Jimramova, 9 km od Vírské přehrady a jen 15 km od historického města Polička kde je koupaliště, plavecký bazén a zimní stadion.
Samostatně stojící patrový dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a plyn, odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění je etážové, zajištěné zánovním kotlem na pevná paliva, který splňuje nově předepsané normy. Dům má novou střechu Bramac. Okna jsou dřevěná, kastlová.
V přízemí domu je uzavřený dvorek z něhož vede kryté schodiště do prvního patra. Dále se v přízemí nachází bytová jednotka určená k rekonstrukci o dispozici: předsíň, kuchyně (15m2), spižírna, pokoj (21m2), WC. Z dvorku se také vchází do kotelny (10m2), kůlny (11m2), stodoly (25m2) a dalších hospodářských prostor (17m2). Na dům navazuje prostorná garáž.
V patře se nachází krytá veranda a využívaná bytová jednotka o dispozici kuchyně (16m2), obývací pokoj (19,5 m2), ložnice (20,6m2), spižírna (5,4m2), koupelna (5,6m2) s vanou i sprchovým koutem a samostatné splachovací WC. Za tímto jsou již schody do půdních prostor, které jsou členěné a rozsáhlé. Skýtají tak možnost dalšího využití.
Průkaz energetické náročnosti: G – průkaz zatím nebyl vyhotoven.
Okolí obce Ubušín nabízí velké množství možností: rybaření na okolních rybnících Skalský dvůr, Milovy, nedaleko je hrad Pernštejn a Svojanov, zřícenina Zubštejn, dále pak rozhledny Rovečné a Karasín. V zimě si lze zalyžovat v blízkých ski areálech Dalečín, Olešnice na Moravě, Harusův kopec a jen 20 km se nachází Nové Město na Moravě s Vysočina arénou kde se konává Mistrovství světa v biatlonu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jimramově.