Prodej rodinného domu, Unhošť, Na Bílé pěšině, 168 m2 (ID: 1394885)

Na Bílé pěšině, Unhošť

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Bílé pěšině, Unhošť
IDN2415954
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná192 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy231 m2
Podlahová plocha168 m2
Plocha nemovitosti389 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva, Podlahové
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Unhošti

Popis

Rezervace

Nabízíme k prodeji samostatný secesní rodinný dům s garáží dispozičně řešený jako 5+1 o celkové výměře 192m², na pozemku s rozlohou 389m² v klidné části města Unhošť.

Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí s přiznáním původních prvků a byla rozšířena o moderní prosklenou přístavbu směrem do zahrady.
Přízemí (3+1) tvoří vstupní chodba, prostorný obývací pokoj, plně vybavená kuchyně s jídelní částí, dvě neprůchozí obytné místnosti, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a komora.
V patře (2+kk) naleznete chodbu, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC, zde jsou interiéry v hrubé stavbě připraveny k dokončení dle vlastních představ.

Nemovitost s vlastní studnou je připojena na veškeré inženýrské sítě s možností vytápění a ohřevu vody solárními panely, plynem, elektřinou nebo dřevem díky krbovým kamnům s výměníkem.

Pečlivě udržovaná zahrada umožňuje naprosté soukromí s možností příjemného posezení.

Ve městě ležícím na hranici Křivoklátské Vrchoviny a Pražské plošiny se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, pošta, nákupní možnosti, sportoviště).
Velmi dobrá dopravní dostupnost do metropole, nájezd na dálnici D6 je vzdálen cca 2 km.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s nejvýhodnější úrokovou sazbou na trhu, který bezplatně zajistíme. Ohledně doplňujících informací mne neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti.