Pronájem obchodního prostoru, Aš, Masarykovo nám., 731 m2

Masarykovo nám., Aš

Cena na vyžádání
/za měsíc
včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMasarykovo nám., Aš
ID31395
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná731 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy2012 m2
Plocha nemovitosti1088 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti1 kWh/m2 za rok
Parkování

Origo partneři v Aši

Popis

Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení majitele pronájem víceúčelového domu na Masarykově náměstí v Aši. V domě se nachází tři bytové jednotky 2+1,4+1,3+1 , kino sál. Možnost využití pro prodejnu spojenou s pronájmem bytových jednotek. Vše na diskuzi či domluvě.

Představa o pronájmu je, že garantujeme 10 až 15 let nerušeného nájmu s výdělkem pro nájemce za cenu rekonstrukce na vlastní náklady nájemce.

Momentálně dům bez přípojek. Volný ihned. Pro více informací neváhejte zavolat a domluvit si prohlídku. Rádi Vám také pomůžeme se zajištěním financování Ev. číslo: 31395.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Aši.