Prodej rodinného domu, Velké Opatovice, Horensko, 157 m2

Horensko, Velké Opatovice

5 200 000 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorensko, Velké Opatovice
ID046
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná157 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti831 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Velkých Opatovicích

Popis

Hledáte prostorný rodinný dům se zahradou v centru městečka? Toužíte relaxovat na krásné zahradě s dostatkem soukromí a pěkným výhledem? Pak je tento dům přímo pro Vás.
Nabízíme Vám ke koupi samostatně stojící rodinný dům s obytným podkrovím ve Velkých Opatovicích. Dům je vhodný pro rodinu, která vyžaduje prostorné bydlení v klidném místě a dobrou občanskou vybavenost. Celková plocha pozemku činí 831 m². Velkou přidanou hodnotou této nemovitosti je její jižně orientovaná zahrada (680 m²) se skleníkem, která je z velké části zatravněná a zdobí ji okrasné dřeviny, květiny a vzrostlé ovocné stromy. Rodinný dům nabízí dispozici 5+kk s celkovou užitnou plochou 157,17 m². K domu je přistavěný přístřešek na parkování a přístřešek ke skladování dřeva. Pod domem je ze zahrady přístupný původní kamenný klenbový sklípek (6,4 m²).
V roce 2007 byla provedena kompletní rekonstrukce domu, kde původní zůstaly pouze obvodové zdi. V roce 2014 pak byla provedena nová nástavba podkroví, včetně celé nové střechy se zateplením. Najdete zde tři pokoje a přidána byla také druhá koupelna, takže na ranní hygienu zde frontu stát nebudete. Vytápění domu může zajistit elektrokotel, ale hlavním používaným zdrojem tepla jsou zde krbová kamna s výměníkem, který rozvádí teplo do celého domu. Zajišťuje tak nízké náklady na vytápění a zároveň Vám v zimě praskání dřeva dodává příjemnou atmosféru při relaxaci na gauči s rodinou.

Celkové měsíční náklady za energie činí 2.750,- Kč. Zálohy: elektřina 1.750,- Kč, voda 1.000,- Kč. Energetická náročnost budovy: třída G.

Výměry místností 1.NP: zádveří - 2,93 m², chodba - 19,06 m², spíž - 2,32 m², ložnice - 18,32 m², koupelna - 9,23 m², obývací pokoj + kk - 29,73 m². Užitná plocha 1.NP činí 81,59 m².
Výměry místností 2.NP: chodba - 3,00 m², WC - 2,25 m², pokoj - 21,94 m², pokoj - 26,88 m², pokoj - 21,51 m². Užitná plocha 2.NP činí 75,58 m².
Celková užitná plocha domu činí 157,17 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Město Velké Opatovice má dobrou občanskou vybavenost včetně sítě obchodů, koupaliště, veřejné knihovny s pravidelně doplňovaným knižním fondem, zámeckého parku, kina a muzea kartografie. Dle potřeby je snadno dostupné město Jevíčko (2 km), kde jsou k dispozici další služby a obchody. Ve městě se také nachází dvě mateřské školy a základní škola s plaveckým bazénem a atletickým hřištěm. Město leží v pěkné krajině, nedaleko se nachází les a volná příroda, 30 minut chůze od domu leží Smolenská přehrada. Velké Opatovice se nachází 20 minut od Boskovic a 40 minut od krajského města Blansko.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Opatovicích.