Prodej rodinného domu, Světice, 400 m2

Světice

24 000 000 Kč
/za nemovitost
uvedená cena je včetně provize a veškerého právního i ev. hypotečního servisu
Hypotéka od 114 377 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvětice
ID12639
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná400 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha400 m2
Plocha nemovitosti1400 m2
Garáž

Origo partneři v Světicích

Popis

Krásný, prostorný, samostatně stojící rodinný dům s velkou zahradou (1400 m2) 6+kk 400 m2, Říčany -Světice, Praha - východ. Dům je třípodlažní (sklep, přízemí, 1. patro), výměra každého patra činí cca 135 m2. Dům je napojen na obecní kanalizaci.

V přízemí u vstupní haly s velkou vestavěnou šatní skříní se nachází pokoj se samostatným vstupem z haly (např. kancelář), dále se za dveřmi nachází chodba se dveřmi do velkého obývacího pokoje s jídelnou a s krbem a přímým vstupem na zahradu s posezením pod pergolou. Z chodby také vedou vstupy do prádelny, do WC se sprchou, jakož i na schodiště do sklepa a do 1. patra.
Schodištěm se dostaneme do 1. patra, kde se nachází čtyři samostatné pokoje včetně ložnice, větší koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC a chodba. Ložnice je vybavena velkou vestavěnou skříní a má vstup na velký balkon s výhledem na zahradu. V chodbě je umístěn i vchod na půdu.

Ve sklepě se nachází velká garáž pro dvě auta přístupná zvenku i zevnitř domu. Dále se ve sklepě nachází v první místnosti sauna, prostor na domácí tělocvičnu a tepelné čerpadlo, ve druhé místnosti krb, ve třetí místnosti spíž, a dále i technická místnost s bojlerem na teplou vodu a ovládáním rozvodu teplé a studené vody po domě. Dům je vybaven tepelným čerpadlem a solárními panely, podlahovým topením a radiátory. Jednou z výhod domu jsou proto nízké provozní náklady na ohřev vody a vytápění.

Na zahradě se nachází zděný zahradní domek o výměře cca 45 m2. Dům je obklopen krásnou a velkou zahradou se vzrostlými stromy, a nabízí tak úplné soukromí.
Autem se dostanete za 5 minut na dálnici D1, následně za 10 min na hranici Prahy. Jen 10 minut jízdy od domu se nachází Čestlice s nákupní zónou a aquaparkem a Průhonice se zámkem a botanickým parkem.

Obec Světice se nachází 2 km od Říčan. Ve Světicích je MŠ, lesní MŠ, dvě ZŠ, gymnázium Navis, potraviny, restaurace, fotbalové hřiště, nová sportovní víceúčelová hala, dětská hřiště. Jízda autem ze Světic do Říčan trvá 5 minut, autem ze Světic do Prahy 15 minut autem a vlakem do Prahy na hlavní nádraží 30 min. Autobusová zastávka je vzdálená 4 min pěšky a vlaková zastávka 7 min pěšky.

Místo nabízí velmi čisté ovzduší, nedaleký les, rybník, turistické stezky a cyklostezky. Nová cyklostezka propojuje obec Světice s městem Říčany, které nabízí kompletní občanskou vybavenost – nemocnici, jazykové školy a gymnázia, ZUŠ a řadu sportovišť, plavecký bazén, zimní stadion a kino. PENB:G

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Světicích.