Prodej rodinného domu, Jílovice - Lipnice, 477 m2

Jílovice, Lipnice

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJílovice, Lipnice
ID24002
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná477 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti2000 m2
Plocha zahrady1388 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Jílovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme velmi atraktivní nemovitost, která se nachází mezi Třeboní a Novými Hrady v obci Lipnice.
Dům je „venkovského typu“ a jeho předností je uzavřený dvůr. K dispozici jsou 4 samostatné bytové jednotky s vlastními vchody ( 2+1, 3x 2+kk). Dva byty jsou nyní trvale obydleny a další dva byty byly dříve využívané k letnímu ubytování. Užitná plocha domu je 477 m2 (zastavěná plocha domu a nádvoří je 612 m2).
Voda je do domu přivedena z vlastního vrtu a je zde i studna s pitnou vodou. Kanalizace je řešená dvěma septiky. Vytápění domu zajišťují krbová kamna nebo krb s výměníkem v kombinaci s klimatizací.
Dům prošel v minulých letech různými rekonstrukcemi ( voda, elektřina, topení, stropy, přestavby ).
U domu jsou dvě zastřešená parkovaní stání.
Na zahradě o velikosti přibližně 1388 m2 jsou pergoly, vzrostlé stromy, okrasné keře a záhony. Dům se prodává částečně vybavený.
Plocha celého pozemku bude v dohledné době řádně zaměřena.
Obec Lipnice se nachází 11 km jižně od Třeboně, kde najdeme veškerou občanskou vybavenost. Obec Jílovice je vzdálená 5 km a zde je obchod, základní a mateřská škola. Dům se nachází ve klidné lokalitě obklopený krásnou přírodou s rozlehlými lesy. Okolí vybízí k pěsí turistice a cykloturistice. Doporučujeme prohlídku. V případě zájmu o prohlídku či podrobnější informace kontaktujte makléřku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jílovicích (okr. České Budějovice).