Prodej atypického bytu, Olbramovice, 136 m2 (ID: 1395777)

Olbramovice

6 690 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize, právního servisu a poplatku za převod nemovitosti.
Hypotéka od 31 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOlbramovice
IDLR0119
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná136 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha136 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Olbramovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představuji nádherný a prostorný byt v obci Olbramovice (okr. Znojmo), který vznikl ve velmi zdařilém projektu přestavby bývalé sýpky. Dispozičně se jedná o byt 4+kk s celkovou užitnou plochou 136m2, kdy částečně se jedná o byt mezonetového typu. Sestává se z opravdu prostorného obývacího pokoje, kde je příprava na kuchyňskou linku (není součástí bytu a ceny, je možnost objednat u dodavatele stavby), tří samostatných a neprůchozích pokojů, koupelny se sprchovým koutem a samostatné toalety. Po obou stranách obývacího pokoje je podkrovní prostor pro různé využití, např. jako pracovna, ložnice či herna pro malé, ale i dospělé.

Byt je aktuálně před dokončením, kdy nový majitel si vybírá z několika druhů standardních zařizovacích předmětů do koupelny a toalety, a to včetně výběru z několika odstínů dlažby a obkladů. Stejný výběr čeká na nového majitele v rámci podlahové krytiny a dveří, a to včetně zárubní. V případě, že Vás neosloví připravená nabídka standardů, je možné realizovat nadstandard, nicméně s příslušným navýšením ceny a případným prodloužením doby dokončení. Byt je situován do 3. nadzemního podlaží cihlového domu po kompletní revitalizaci, která proběhla v rámci realizace samotného projektu, tedy je zateplený, má nová okna, střechu, atd. Byty jsou vytápěny pomocí podlahového topení, které si může nový majitel regulovat pomocí termostatu dle svých preferencí.

Celý projekt je koncipován tak, aby zachoval původní architektonické prvky, jako jsou např. přiznané masivní trámy, ale zároveň kombinuje tyto prvky s moderními technologiemi a designem. Obrovskou přidanou hodnotou, kromě možnosti doladit svoje nové bydlení dle svých představ, jsou 2 parkovací místa přímo na pozemku domu, která jsou zabezpečena bezpečnostní bránou, také prostorné sklepní kóje jsou příjemným bonusem a v neposlední řadě možnost pořízení zahrádky na pozemku bytového domu, které jsou od 50 m2.

Městys Olbramovice je umístěn velmi strategicky, kdy do okresního města Znojmo dojedete automobilem do 20 minut, nebo do Brna do 30 minut. Hlavní tah Brno - Vídeň je do 10 minut. V obci najdete veškerou základní občanskou vybavenost, jako např. obchod s potravinami, poštu, restauraci, hospodu, kostel Sv. Jakuba Většího a další. Autobusové spojení zajišťuje propojení od Pohořelic až do Moravského Krumlova.

Pro více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Byt je bez zástav či jiných právních vad a je možné jej financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, jehož nejlepší podmínky Vám pomůžu vyjednat. Martin Matela - LEV REALIT

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Olbramovicích (okr. Znojmo).