Prodej podílu 1/8 rodinného domu, Batelov, Lovětínská, 53 m2

Lovětínská, Batelov

350 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb a provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

Velikost podílu1/8
AdresaLovětínská, Batelov
ID0263
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná53 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy94 m2
Plocha nemovitosti558 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Převod do OV

Origo partneři v Batelově

Popis

Prodej ideálního podílu o velikosti 1/8 na starším domě s číslem popisným o užitné ploše cca 53 m2 a na pěkném pozemku s výhledem o výměře 558 m2 v klidné části obce Batelov v okrese Jihlava.

Dům je v původním stavu a skládá se ze tří místností a předsíně. Dále je k dispozici prostorná půda, která se nabízí k dalšímu rozšíření obytné části. Obecní vodovod je zaveden a kanalizace na hranici pozemku.

V klidné obci Batelov je základní i mateřská škola, pošta, zdravotní středisko a další občanská vybavenost. Okolí je obklopené krásnou přírodou, kopci vysočiny, různými cyklostezkami a rybníky. Do nedaleké Jihlavy, nebo do Pelhřimova dojedete autem za 25 min. Velmi příjemná je také vlaková doprava, kterou se snadno dá pohybovat po okolí, nebo do větších měst jako je Brno, České Budějovice, Plzeň, Tábor a Jihlavy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky podílu rodinných domů v Batelově.