Prodej chaty, Borohrádek, 18 m2 (ID: 1396518)

Borohrádek

1 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 195 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBorohrádek
IDN00221
StavbaDřevěná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná18 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti391 m2

Origo partneři v Borohrádku

Popis

„…když chcete utéci z města na vlastní kousek půdy obklopený hlubokými lesy a krásnou přírodou.“

Prodáme zahradní chatu ve výborném stavu v zahrádkářské kolonii na okraji obce Borohrádek. Na rovinatém pozemku v osobním vlastnictví a o výměře 391 m2 stojí chata (cca 17.5m2) s přilehlými přístavky vč. dřevěné komory (cca 1.5 m2), dřevěné kolny (cca 4 m2) a také venkovní zastřešené posezení (cca 12m2). Dřevostavba je napojena na elektřinu 220/380V (vl. elektroměr), užitková voda je převedena na pozemek (v provozu: duben-říjen). Vytápění je olejovým radiátorem, k dispozici přímo na pozemku je venkovní sprcha – mobilní, suché WC, další sociální zázemí je ve společných prostorech kolonie. Přístup k chatě je zajištěn podílem na příjezdové cestě, autem se dá zajet až k pozemku.

Od roku 2015 chata prošla celkovou rekonstrukcí včetně zateplení štítů, nového obložení, rozvodů elektřiny, plastových oken s žaluziemi, zateplení stropu, nové podlahové krytiny(PVC), zpevnění půdního prostoru pro uložení věcí a další. Nemovitost se prodává zařízena (kuchyňská linka, lednička, mikrovlnka, nová postel, jídelní stůl se židlemi a včetně vybavení (stolní okružní pily, sekačky, průmyslového vysavače, elektrických nůžek, žebříků, štaflí, nářadí a další..).

Na pozemku jsou vzrostlé stromy, keře, tůje, rezervoár vody a pečlivě udržovaná zahrádka s vlastními plody.

Nemovitost se nachází v klidné kolonii (po kolejích za kolonií vlaky nejezdí), kde si již několik majitelů uzpůsobilo své chaty k celoročnímu bydlení. Kolonie je doslova obklopena nádhernou přírodou včetně hlubokých lesů s nedalekým přírodním pramenem pitné vody, cyklostezkami, díky kterým jste do několika minut u místních rybníků Fabián a Havlík nebo písníku Na Zamlýní vhodný pro koupání a letní občerstvení. V místě je bezvadná občanská vybavenost včetně sportovišť (tenis, volejbal, sokolovna, workout hřiště), víceúčelového kulturního zařízení nebo restaurací, kavárny a cukrárny.

Prodej této nemovitosti zajišťuje kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Borohrádku.