Prodej rodinného domu, Chyše, 195 m2

Chyše

7 900 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChyše
ID62627
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná196 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy149 m2
Podlahová plocha195 m2
Plocha nemovitosti405 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Autobus
VodaVodovod
Sklep

Origo partneři v Chyši

Popis

Exkluzivní dům ve stylu Provence v Podzámčí Zámku Chyše.

Představuji vám jedinečnou příležitost vlastnit kouzelný dům ve stylu Provence, který se nachází v malebném městě Chyše v podzámčí překrásného zámku. Tento dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2018, přičemž zachovány byly pouze původní obvodové zdi, což mu dodává autentický charakter s moderním komfortem.

Dům má 3 prostorné pokoje, 2 velké koupelny a kuchyň s jídelnou. Všechny místnosti mají jednu vlastnost. Jsou opravdu prostorné. Dům dále disponuje 2 sklepy. Prodej je včetně vybavení.

Nacházíme se v bezprostřední blízkosti historického zámku Chyše, což mu dodává jedinečné kouzlo a romantickou atmosféru. Pěšky o pár metrů dál je místní zámecký pivovar, kde ochutnáte místní pivní speciality a pokud se Vám nebude chtít vařit, v restauraci si určitě pochutnáte. Na proti domu na dohled je fotbalové hřiště, kde je jak hospůdka tak i místo na veřejné akce.

Okolní krajina nabízí krásné výhledy, klid a možnost relaxace v přírodě. Stále jste v dostupnosti do Karlových Varů i do Plzně kolem 30 minut jízdy. Do roku 2028 by měla být dostavena dálnice D6, kde se dojezdové časy do Karlových Varů a Prahy mnoho násobně zkrátí. Na D6 se dostanete do 5 minut.

Dům je ideální pro rodinné bydlení nebo jako víkendový dům pro milovníky historie a přírody.
Či jako investiční příležitost pro krátkodobé pronájmy typu Airbnb, díky atraktivní poloze a estetickému provedení.

O topení se stará elektrokotel a krb v obývacím pokoji. Voda je z veřejného vodovodu a odpad je sveden do vlastní ČOV.

Tento provensálský skvost v podzámčí zámku Chyše čeká právě na vás. Kontaktujte mě pro více informací a sjednání prohlídky.

Nechte se okouzlit atmosférou Provence a objevte svůj nový domov nebo investiční příležitost v srdci českého venkova!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chyši.