Prodej bytu 3+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Dřevčická, 127 m2

Dřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

7 399 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí převodce
Hypotéka od 35 261 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID61577
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná127 m2
Patro3. z 4
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Brandýse nad Labem

Popis

Klid, komfort, pohoda a přímé spojení s Prahou za10 minut.

Nabízíme Vám prostorný byt s dispozicí 3+kk orientovaný kuchyní s obývacím prostorem na západ a ložnicemi na východ. Tento byt uspokojí veškeré Vaše náročné požadavky na opravdové bydlení, od samotné stavby přes občanskou vybavenost až po dopravní dostupnost.

Tento byt se svým příslušenstvím o celkové užitné ploše 127 m2 s vlastním sklepem je připraven se přizpůsobit Vaším představám o dokonalém a poklidném bydlení bez výhrad. Dostatek prostoru zajišťují dva velké pokoje a samostatná kuchyň spojená s obývacím prostorem, který láká k využití ve stylu X v jednom. Samozřejmostí je i šatník, technické a hygienické zázemí a koupelna umožňující efektivní provoz domácnosti. Plochu bytu o výměře 110 m2 a jeho provzdušnění pak doplňují dva balkony, jeden umístěný u ložnice na východ o ploše 3,25 m2 a druhý u obývacího prostoru směřující na západ o ploše 10 m2. Naprostou idylku pak doplňuje sklep umístěný v podzemním podlaží o ploše 4 m2.

Zázemí bytu je pravidelně udržované, vytápění zajišťuje čerstvá modernizace kotelen a nerušivý sousedi jsou naprostou samozřejmostí.

Byt se nachází na západním kraji města Brandýs nad Labem, s možnost dostat se do Prahy během 10 minut bez dopravních komplikací.

Byt není možné převést do osobního vlastnictví na základě stanov družstva.

Budeme se na Vás těšit na společné prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!