Prodej rodinného domu, Všestary - Rozběřice, 300 m2

Všestary, Rozběřice

13 500 000 Kč
/za nemovitost
V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšestary, Rozběřice
ID878776
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
VybavenoNe
Druh objektuRohový
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1450 m2

Origo partneři v Všestarech

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům na okraji obce Rozběřice - Všestary. Tento dům se smíšenou konstrukcí je ideální pro větší rodinu nebo jako investiční příležitost, kde by mohl vzniknout v každém patře byt. Nemovitost se nachází na rohovém pozemku na okraji obce, což zajišťuje dostatek soukromí. Celková užitná plocha domu činí 300 m². Dům je připraven k rekonstrukci, avšak toto dává možnosti k úpravám dle vlastního vkusu. Neváhejte a přijďte se podívat na tuto výjimečnou nemovitost, která může splnit vaše přání o ideálním bydlení.
Místo samo má dlouhou historii (výpis z kroniky - V roce 1805 přesídlil Jiří Hejcman s rodinou z č.1. do č.19., kde se stal sedlákem. Na statku se tak stal sedlákem jeho syn Josef, nar.1814. Ten byl i sedlákem v č.19. v roce 1840, kdy statek vyhořel. Josef Hejcman prodal spáleniště a postavil si č.39. v polích, kde se dodnes místu říká Hejcmanka. To, aby jeho stavení nemohlo vyhořet od sousedů ...)
Více informací vám poskytneme na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všestarech (okr. Hradec Králové).