Pronájem bytu 2+kk, Brno, Ponětovická, 60 m2 (ID: 1397193)

Ponětovická, Brno

19 000 Kč
/za měsíc
+ záloha na energie, + vratná kauce, + provize kanceláře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení3000
AdresaPonětovická, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná53 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha60 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Hledáte pronájem pěkného, světlého bytu v lokalitě s dobrou dostupností do centra Brna, v blízkosti letiště a s výbornou dostupností dálnice D1? Pak využijte nabídky pronájmu velmi pěkného mezonetového půdního bytu 2+kk v Brně - Slatině. Byt o ploše 60 m2 se nachází ve 2. patře nízkopodlažního bytového domu. Byt je prosvětlený, nově vymalovaný a kompletně vybavený novým nábytkem vč. kuchyňské linky i spotřebičů.

Dispozice: Zádveří bytu a prostor pod dřevěným schodištěm slouží jako šatna a je doplněn na míru vyrobenou šatní stěnou i botníkem. Schodiště pak vede do obytného patra, kde jsou dva neprůchozí pokoje, z toho jeden s kuchyňským koutem. Oba pokoje jsou kompletně vybavené novým nábytkem (viz. foto) a orientované na JV. V koupelně s WC se nachází sprchový kout i přípojka na pračku. Koupelna, stejně jako prostorná chodba a schodiště, je orientována na SZ. Část prostorné chodby se dá také v případě potřeby využít například jako pracovní kout. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, který slouží i k ohřevu vody. Podlahy jsou plovoucí, PVC i dlažba, střešní okna jsou vybavena venkovní markýzou i zastiňovacími roletami. V bytě je přípojka kabel. TV + internet i STA.

V domě je vám k dispozici společná kočárkárna - kolárna. V případě zájmu je možné si pronajmout kryté parkovací stání, které se nachází přímo u domu.

V blízkosti (3 minuty chůze) se nachází autobusová i trolejbusová zastávka směr letiště (5 minut), centrum (15 minut), nákupní centrum Olympia Chrlice a další). Výborná dostupnost dálnice D1 (1 km od domu) i vlakového nádraží Slatina (400 m). Je zde veškerá občanská vybavenost MŠ, ZŠ, v blízkosti se nachází obchodní centrum Slatina, jehož součástí je i prodejna Kaufland a zábavní centrum pro děti BRuNO family park, dále Lidl, Penny, Albert, přímo u domu je sportovní hala Xarena Slatina, dále fotbalové hřiště i několik dětských hřišť. Městská část Slatina navíc žije bohatým kulturním životem.

Byt je k dispozici od 15.9.2024 a je vhodný pro nekuřáky - jednotlivce či pár bez domácích mazlíčků. Je vyžadována vratná kauce ve výši dvou nájmů vč. energií a provize kanceláře ve výši jednoho nájmu.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.