Prodej zemědělské půdy, Chotusice, 1261 m2

Chotusice

3 526 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 804 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaChotusice
ID880727
Stav objektuDobrý
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1261 m2

Origo partneři v Chotusicích

Popis

Nabízíme k prodeji pole o rozloze 1261 m² v katastrálním území Chotusice u Čáslavi, které se nachází na okraji obce. Tento pozemek představuje skvělou investiční příležitost pro budoucí stavbu rodinného domu, je začleněn do územního schvalování pro tuto změnu využití pozemku. Pozemek je přístupný ze dvou komunikací, proto je možné po změně územního plánu jednat o rozdělení pozemku na 2 části. Klidná lokalita a snadný přístup po zpevněné obecní komunikaci zajišťují pohodlí a dostupnost.
Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi pomůžeme. Využijte šanci investovat do hodnotného pozemku vzhledem ke stavební uzávěře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Chotusicích.