Prodej bytu 4+kk, Plzeň, Lobezská, 136 m2

Lobezská, Plzeň

10 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 422 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLobezská, Plzeň
ID0003-NP04460
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha136 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji mezonetový byt o dispozici 4kk, s výměrou krásných 136 m2. Dominantou je zde prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Krásná kuchyňská linka byla vyrobena na míru a je vybavena spotřebiči značky Elektrolux, včetně indukční varné desky. V bytě jsou dvě koupelny a toalety, což zajišťuje opravdu komfortní soužití i velké rodiny. Jedna koupelna disponuje sprchovým koutem a druhá vanou. Dalšími místnostmi v bytě jsou tři ložnice. Byt je vybaven rekuperací a jsou zde dřevěná okna s trojskly, která zajišťují klid i tepelnou izolaci. O čemž vypovídá průkaz energetické náročnosti budovy s hodnotou B. Vytápění bytu je zajištěno vlastním elektrickým kotlem značky PROTHERM a ohřev vody obstará 100 l bojler. Byt prošel v roce 2018 kompletní rekonstrukcí a byly zde použity kvalitní materiály. Styl a vybavení v tohoto bytu uspokojí potřeby i náročných klientů. Za velkou výhodu se dají považovat nízké náklady na provoz a že byl byt ve vlastnictví jen jednoho majitele.
Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2010, nachází se v uzavřeném dvoře, kde jsou i dvě zmiňovaná parkovací místa, která náleží k bytu. Celý objekt je monitorován kamerovým systémem a pro zajištění komfortu bylo myšleno i na vjezdovou bránu na dálkové ovládání. V domě je společná kolárna a každý byt má vlastní sklepní kóji. V domě je jen 7 bytových jednotek a areál je perfektně udržovaný a vždy čistý.
Lokalita, v které se tato nemovitost nachází - Plzeň – Lobzy, nabízí veškerou občanskou vybavenost a zároveň blízkost přírody. Pokud máte rádi cyklistiku, nebo rádi chodíte na procházky, okolí řeky Úslavy je naprosto ideální. Za dětskými hrami a dováděním nemusíte nikam daleko, v blízkém okolí je Lobezský park. Stejně tak zastávka městské hromadné dopravy je doslova pár kroků od domu.
Toužíte-li po klidu a bezpečí pro svou rodinu a nechcete bydlet uprostřed sídliště, tak tento byt je to pro Vás to pravé. Troufnu si říct, že může konkurovat nejednomu rodinnému domu. Neváhejte a zvolejte si pro rezervaci prohlídky. Těším se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Plzni.