Prodej bytu 3+1, Praha, 93 m2

Praha

9 999 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, právního servisu
Hypotéka od 47 652 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha
IDN00509
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Patro12. z 14
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha93 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Gratuluji Vám. Právě jste objevili nabídku prodeje bytu, která je zcela výjimečná. S velkou radostí Vám nabízíme ke koupi byt ve 12. patře zděného, bytového domu o celkové rozloze včetně lodžií 93 m² plus celý jeden metr čtvereční sklepa.

Byt samotný má dispozice 3+1, s rozlohou 80 m², přičemž zlatým hřebem jsou dvě nádherné, prostorné lodžie o rozloze 13 m². Z lodžií je úchvatný výhled na Prahu. Obě lodžie jsou zasklené, což velmi zvyšuje praktické využití tohoto prostoru. Obývací pokoj se vstupem na jednu z lodžií je prostorný, Navazuje na něj kuchyně, která je vybavená kuchyňskou linkou se spotřebiči. Obě samostatné ložnice jsou velkorysé. V chodbě je úžasný úložný prostor. Koupelna se sprchovým koutem, pračkou. Toaleta samostatná. K bytu náleží sklep. Byt postupně prošel v minulosti dílčí rekonstrukcí, ale zároveň máte možnost popustit uzdu své představivosti a upravit celý byt dle svých představ o Vašem domově.

Velkou výhodou je lokalita bytu. Jedná se úžasnou oblast, které umožňuje klidné bydlení a dostupnost centra Prahy. V blízkosti dětské hřiště, sportovní centrum Hamr, lesopark. MHD je pouhé dvě minuty chůze od domu, stejně jako velký obchod potravin. Dostupná jsou i dětská hřiště a parky.

Ze srdce Vám doporučujeme osobní prohlídku

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze.