Prodej bytu 4+1, Praha - Malá Strana, Újezd, 131 m2

Újezd, Praha 1 - Malá Strana

19 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 94 838 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaÚjezd, Praha 1 - Malá Strana
ID238180-M
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná131 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Světlý a prostorný byt s vysokými stropy je umístěn ve 2. nadzemním podlaží klasického činžovního domu z roku 1895 bez výtahu. Dům je situován na Malé Straně, přímo u úpatí Petřína a v blízkosti Malostranského náměstí nebo Mostu Legií.

Byt má vnitřní užitnou plochu 131 m2 a skládá se z čtyř pokojů, kuchyně, koupelny a samostatné toalety. Přidanou hodnotou kuchyně je dostatek úložného prostoru, který zajištuje velká komora a spíž. Samotná dispozice bytu je velice praktická a chytrá. Při vstupu do bytu se ocitnete ve velké vstupní hale, ze které je přístup téměř do všech místností. Až na jeden pokoj jsou všechny místnosti v bytě neprůchozí - a zde se skrývá další specialita a unikátnost tohoto bytu – dva vstupy. Vstoupit do bytu můžete buď přes hlavní dveře, které Vás zavedou do haly, anebo přes druhé dveře, které Vás zavedou rovnou do pokoje. Pokud například plánujete kombinovat bydlení s prací a potřebujete mít úplně samostatnou místnost, kde budete mít klid a čas pro sebe, toto řešení může být ideální.
Byt je jediný na patře, což Vám zajistí komfortní a příjemné bydlení.

Dům je v dobrém stavu a je průběžně udržován. Samotný byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2008. Na podlahách jsou dřevěné parkety a dlažba. Okna jsou dřevěná špaletová. Vytápění bytu je řešeno vlastním plynovým kotlem. Díky orientaci na východ a západ je byt velice světlý a působí příjemným dojmem. Z oken je hezký výhled do ulice U Lanové dráhy a zeleně Petřínských sadů.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 1.