Prodej rodinného domu, Doubek, 132 m2

Doubek

12 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDoubek
IDDOU01
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná132 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti573 m2

Origo partneři v Doubku

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej novostavby rodinného domu v žádané přírodní lokalitě s výbornou dostupností do Prahy.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji reprezentativní moderní dům s okrasnou zahradou na okraji klidné obce Doubek.

Dům byl zkolaudován v roce 2012 a je tak ve velmi dobrém, průběžně udržovaném stavu, bez nutnosti vynaložení výrazných investic. V nedávné době byla realizována rekonstrukce koupelny.

Jedná se o dřevostavbu rohového bungalovu s efektivní dispozicí 4+kk. K domu náleží rovinatý a dostatečně prostorný pozemek. Umístění nemovitosti ve vedlejší ulici zabezpečuje pro její budoucí majitele klidné bydlení.

Dům se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, tří neprůchozích ložnic, koupelny s toaletou, komory a technické místnosti s další toaletou. Z obývacího pokoje je veden vstup na zastřešenou terasu. Dům je bezbariérový.

Jednou z hlavních výhod tohoto domu jsou jeho skutečně nízké provozní náklady. Byly nainstalovány fotovoltaické a solární panely. Nemovitost je napojena na tlakovou kanalizaci. Zdrojem vody je vlastní studna. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, topení pak elektrokotel, případně krbová kamna v obývacím pokoji.

Pro ukládání všeho potřebného slouží vestavěné skříně ve vstupní chodbě a skladovací půdní prostor.

Díky své orientaci a francouzským oknům v obývacím pokoji působí dům světlým a slunným dojmem. Zahrada směřuje na jihovýchod. V nemovitosti jsou nainstalovány IP kamery.

K pozemku jsou k dispozici hned dva vstupy. Nabízí se zde možnost zaparkování až čtyř vozidel. Vzrostlá zeleň na zahradě poskytuje dostatek soukromí. Bezproblémové zavlažování zprostředkuje instalovaný vývod vody. Je zde také prostor pro případné pěstování. Na zahradě se nachází kromě terasy velké množství dalšího příslušenství, a to prostorný nový sklad, dřevník, posezení pod stanem, krb a venkovní sprcha.

Přímo v obci je k dispozici základní občanská vybavenost, a to mateřská škola, prodejna potravin, hostinec, obecní úřad a knihovna. Do budoucna je plánována i škola základní. Kompletní občanskou vybavenost pak nabízí nedaleké Říčany.

Pro trávení volného času je možné využít řady turistických tras, cyklostezek, procházek v okolních lesích, či místní fotbalové hřiště.

Z hlediska dopravní dostupnosti má obec Doubek strategické umístění. Autem se pohodlně dostanete do hlavního města za 20 minut jízdy. Je zde také samozřejmě k dispozici autobusová zastávka, nebo je možné využít služby Citya.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Novostavba bez nutnosti investic
2) Perfektní dopravní dostupnost
3) Nízké provozní náklady

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Doubku.