Prodej atypického bytu, Černý Důl, 106 m2

Černý Důl, okres trutnov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČerný Důl, okres trutnov
ID907638
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná106 m2
Patro2. z 2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha106 m2
Plocha nemovitosti2101 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Černém Dolu

Popis

Pohodové víkendové i celoroční bydlení s vysokým standardem a úžasném místě s výhledem do čisté, romantické přírody Krkonošského národního parku.
Je na vás, zda své milované místo budete stylizovat a využívat jako horský byt, či apartmán k pronájmu v nové chalupě s třemi jednotkami každá 4kk o rozloze 106 m², včetně terasy 18,5 m², krásné zahrady také se saunou a venkovním bazénem. Přesto jste blízko i centra moderně se rozvíjejícího města Vrchlabí s dostupnou občanskou vybaveností. Teď je ještě možné vybrat si z krajní a prostřední jednotky; jedna krajní jednotka je již prodána.

Čistá v Krkonoších je malebná vesnička obklopená krásnou přírodou Krkonošského národního parku. Místní obyvatelé, známí svou srdečností a pohostinností, si váží klidu a krásy okolních hor. Čistý vzduch a idylická krajina poskytují ideální prostředí pro odpočinek a únik od rušného městského života. Je to místo, kde si lidé opravdu najdou čas na sebe navzájem.

Prostorný, vzdušný a světlem zalitý obývací pokoj je ideální pro pohodlný život s přímým vstupem na terasu spojenou se zahradou. K dispozici je také pokoj pro hosty či kancelář, chodba, WC. Na patře se nachází dvě klidné ložnice, přičemž každá z nich má svou vlastní koupelnu. Nízké provozní náklady díky moderním technologiím stavby a vytápění tepelným čerpadlem, vlastní vrt vody a čistička odpadních vod. Fotografie odpovídají budoucímu skutečnému provedení bytu.
Jednotky v novém důmě, chalupě budou kolaudovány na jaře 2025.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Černém Dolu.

Podobné nabídky