Prodej bytu 3+kk, Praha - Řepy, Španielova, 82 m2

Španielova, Praha 6, Řepy

7 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 36 172 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠpanielova, Praha 6, Řepy
ID11269/2918
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná82 m2
Patro7. z 8
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha82 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceBetonová, Asfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,

když se řekne Praha-Řepy, kde koho napadne bydlení v paneláku na sídlišti. Ale není panelák jako panelák. Pokud Vás láká pohodlná dispozice 3+kk a hledáte změnu, klidné místo k životu a zároveň se nechcete vzdát výhod hlavního města, pak mám pro vás zajímavou nabídku ke koupi.
Prostorný, světlý byt v osobním vlastnictví najdete v 6. patře z celkových 7, na ulici Španielova, ve velmi vkusně revitalizovaném a zatepleném panelovém domě s výtahem.
Celková užitná plocha bytu je 82 m2 ( podlahová plocha 71,1m2, zasklená lodžie 7m2 a sklepní kóje 4,1m2), takže vás čeká dostatek prostoru a přitom se tu neztratíte. Velká plastová okna pak zajistí průchod světla po celý den.
Byt je stávajícími majiteli skvěle udržován, působí vzdušně a stylově, po pár minutách získáte jedinečný pocit, energii a příjemnou atmosféru.
Dominantou bydlení je velký obývací pokoj, kompletně zařízená a vybavená kuchyň v provensálském stylu s jídelním koutem si brzy najde také své fanoušky a díky zasklené sedmimetrové lodžii získáte potřebný výhled do okolí nebo prostor pro relax.
Přesné velikosti jednotlivých místností najdete na půdorysu ve fotogalerii a projít si nemovitost můžete i ve 3D virtuální prohlídce, která je také součástí inzerce.
V domě k dispozici velké chodby a třeba i společná kočárkárna.
K parkování je možné využít volné stání na ulici bez omezení parkovacími zónami.
Veškeré kompletní občanská vybavenost v místě, v přímém sousedství mateřská školka nebo sportovní areál.  
Vynikající dopravní dostupnost, řada autobusových a tramvajových linek, přímé spojení na metro A stanice nemocnice Motol nebo metro B Smíchov.
Měsíční poplatky : 1490 Kč záloha na elektřinu, 5658 Kč zálohy SVJ (fond oprav, voda, teplo, úklid, odpad, společné prostory)
V přímém sousedství domu najdete plno zeleně, stromů nebo laviček k oddechu.
Tady si to zamilujete. Přijďte se přesvědčit osobně a uvidíte sami.
Těším se na viděnou. 
 
 
 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6.