Prodej rodinného domu, Krušovice, Luženská, 155 m2 (ID: 1399036)

Luženská, Krušovice

7 888 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 592 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLuženská, Krušovice
ID60
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha155 m2
Plocha nemovitosti391 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Krušovicích

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje částečně zrekonstruovaného (2020) dvoupodlažního rodinného domu stojící na pozemku o velikosti 391 m2 s rozlehlou zahradou (720m2) a samostatnou stodolou. Nemovitost nabízí vše potřebné - perfektní dojezd do Prahy a soběstačnost. Dům má vlastní studnou a 2 kotle - tuhá paliva a plyn. Perfektně kombinuje klid venkovského života v malebné obci Krušovice s kvalitní občanskou vybaveností a vynikajícím spojením dálnicí D6 do metropole (půl hodiny autem a 45 min. autobusem).

Dvoupodlažní dům 6+1 se dvěma samostatnými vchody, zastavěnou plochou a dvorem o velkosti 391 m2, samostatnou zahradou 720 m2, prošel rekonstrukcí před 4 lety a nabízí obytnou plochu 155 m2, 2 koupelny, sklep (7 m2), kotelnu a velkou stodolu s garáží a letní vinotékou. Pergola mezi domem a zahradou bývá v létě maximálně využita.
V přízemí domu se nachází hlavní obývací pokoj (20 m2), kuchyň (16 m2) se samostatnou komorou a další 2 pokoje (každý 16 m2), jeden z nich momentálně majitelé využívají jako posilovnu. Malá koupelna se sprchovým koutem (5 m2) a velká koupelna (8 m2) má vanu i sprchový kout. Nové podkroví nabízí velkou ložnici (17 m2), 2 samostatné pokoje (každý 14 m2), WC, sloužící také jako úložný prostor v patře (4 m2), a chodbu je možné využít jako klidný prostor k posezení (12 m2).

Dům je napojen na dálkový vodovod a na pozemku je vrtaná 15 m hluboká studna. Vytápění domu je zajištěno novým plynovým kotlem, ale zároveň byl ponechán v provozu funkční kotel na tuhá paliva (uhlí, dřevo). Dům je napojen na obecní kanalizaci.
Na domě je 2 roky nová střecha z betonových pálených tašek, komín po revizi., elektřina v mědi. Součástí stodoly je pracovní dílna.

Tato nemovitost nabízí ideální prostředí pro rodinný život či rekreaci.

Krušovice jsou známé svou příjemnou atmosférou, dobrou občanskou vybaveností a moderním Královským pivovarem Krušovice. V obci je mateřská a základní škola, obchod, pošta, ordinace praktického lékaře a hotel U lípy s oblíbenou tříhvězdičkovou restaurací a vinárnou. Okolní příroda je ideální pro turistiku a cyklistiku.

Doporučujeme prohlídku, zajišťujeme financování a kompletní právní servis.

Budeme se na Vás těšit!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krušovicích.