Prodej bytu 3+kk, Praha - Dubeč, Winklerova, 72 m2

Winklerova, Praha

10 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaWinklerova, Praha
ID03064
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady99 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji krásny slunečný byt (jihovýchodní orientace) o dispozici 3+kk a výměře 72m2, s předzahrádkou 99m2 a vlastním parkovacím stáním v Praze - Dubči, Winklerově ulici. Byt prošel v roce 2020 celkovou, nákladnou rekonstrukcí včetně revitalizace zahrady. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou neprůchozích pokojů. Z obývacího pokoje je také vstup na terasu a zahradu. Dále je zde chodba s vestavěnou skříní, samostatné WC, komora s připojením na pračku a koupelna s vlastním plynovým kotlem, sloužícím na ohřev vody a topení v celém bytě, což přináší, díky zateplení a situačnímu řešení bytu, velmi nízké provozní náklady.

Terasa a zahrada nabízí, díky vzrostlým stromům a tújím, dostatek soukromí k relaxaci i posezení s přáteli. Prostorný zahradní domek pomůže s uskladněním sezónních věcí. Nezastavěná sousední parcela se starým jabloňovým sadem nabízí celoroční výhled do přírody ze všech pokojů. K domu o čtyřech nadzemních patrech bez výtahu patří společná kolárna/kočárkárna a soukromé oplocené dětské hřiště. Dům se nachází v neprůjezdném ohraničeném areálu. Jedná se o lokalitu s vynikající dopravní dostupností - zastávka MHD je 50m od domu, kompletní občanská vybavenost je samozřejmostí. Více informací rádi sdělíme telefonicky. V blízkém okolí se nachází přírodní rezervace Lítožnice a park u Dubečské tvrze.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze.