Prodej chalupy, Kutná Hora - Perštejnec, 72 m2

Kutná Hora, Perštejnec

5 200 000 Kč
/za nemovitost
cena je kompletní
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKutná Hora, Perštejnec
ID26686
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná72 m2
Plocha nemovitosti1133 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti450 kWh/m2 za rok
TopeníÚstřední tuhá paliva

Origo partneři v Kutné Hoře

Popis

Hledáte nemovitost, kde budete moci v klidu relaxovat? Tak právě pro Vás je tato nabídka určena – zemědělská usedlost v Kutné Hoře - Perštejnec!

Jedná se o prodej několika budov (chlévy, stáje, bytová část), které převáženě sloužily pro chov hospodářských zvířat na pozemku o celkové výměře 1133 m² .Bytová část má dispozici 2+1, o užitné ploše 72 m². Zahrada nabízí dostatek soukromí a prostor, který přidává na jedinečnosti tohoto místa.

Statek z roku 1895, prošel před 30 lety částečnou rekonstrukcí. Krovy + střešní krytina, rozvody elektřiny, podlahy. Do objektu není zavedena voda. Odpad jsou připravené v místnosti na WC, která je v rekonstrukci. Momentálně se řeší suchým záchodem.

Odpady svedené do ČOV. Voda je rozvedená na pozemku z vydatné (tři prameny) kopané studny (10 m), možnost napojí i na obecní řád.

V obytné části jsou v každé místnosti kamna na tuhá paliva.

V obci naleznete autobusovou zastávku, veškerá občanská vybavenost je v Kutné Hoře, která je vzdálená jen 2 km.

Možnost financování dle Vašich potřeb. V případě prohlídky, či dalších dotazů, mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26686.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Kutné Hoře.